top banner
top banner
top banner
2 Division Oprykningsspil

41-årige Røll stopper karrieren

Foto: Thomas Røll

Egentligt skulle sidste kamp have været spillet på lørdag dem 9. juni, men denne kamp må Thomas desværre springe over på grund af karantæne.

Thomas Røll kom til Kjellerup IF i 2011, efter at have indstillet sin aktive karriere i 2009. Men lysten til fodbold vendte tilbage og i Kjellerup IF var vi heldige at få fornøjelsen af Thomas Rølls fantastiske evner på fodboldbanen.

I sin tid i Kjellerup IF har Thomas været med til at spille klubben op i 2. Division flere gange, ligesom han også har været en del af holdet i de flotte pokalkampe mod AGF, FC. Midtjylland, Silkeborg IF og ikke mindst kampen hvor Kjellerup sendte Lyngby ud af pokalturneringen.

articles banner

Kjellerups sportschef Michael Toft Hansen fortæller.

– Jeg er bange for at jeg kniber en tåre på lørdag, når Røll modtager velfortjente klapsalver og skulderklap for en fantastisk karriere. 
Det hele tog fart på Silkeborg Fodbold College, hvor Røll udviklede sig helt fantastisk over de 3 år, hvor vi gik i skole sammen og spillede i SIF. Herfra gik det videre over FC København, FC Midtjylland osv. Røll fik også 8 kampe i den rød/hvide trøje for Danmark. Nu slutter epoken på Bjerget i Kjellerup. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Røll har nydt hvert et minut i den gule KIF-trøje. Vi fik tændt gnisten og lysten i ham igen.

Via en uovertruffen fysik har Røll kunne præstere på højt niveau hver gang – selv her til sidst, hvor dåbsattesten har rundet de 41 år.

– Jeg husker selv Røll for hans eminente teknik og blik for spillet – begge dele har han vist i den gule trøje. Ydermere har han guidet og givet gode råd til vores unge spillere på bedste vis.
Thomas Røll, tak for alt du har givet fodboldelskere i det ganske land og til Kjellerup IF.