Jyllandsserien 1 Pulje 2

45-årige Søren Jochumsen vikarierede i JS

Foto – Horsens fS (JS-hold) Horsens fS

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Den tidligere Superliga-keeper Søren Jochumsen er blevet 45 år, men han gør sig stadig i de danske serierækker. I det seneste opgør mødte Jochumsens hold Horsens fS Sædding/Guldager, og her var Jochumsen i en noget uvant rolle.

Den tidligere AC Horsens-keeper er normalt kun gardering for målmændene og målmandstræner i Jyllandsserie-klubben Horsens fS, men mod Sædding/Guldager var 45-årige Jochumsen igen trukket i målmandstrøjen i 4-1-sejren over Sædding/Guldager i Jyllandsserien 1.

45-årige Søren Jochumsen siger til LigaBold.dk, at der er en helt speciel grund til, at han fik minutter for Jyllandsserie-mandskabet. Målmanden er dog glad for, at han kunne hjælpe holdet.

– Det var af den simple årsag, at den normale Jyllandsserie-målmand var på ferie, siger Søren Jochumsen til LigaBold.dk.

Hvordan var det?

– Jeg synes, at det var dejligt at være med igen, og især når holdet spillede så godt, som det gjorde, og at vi fik så stor og flot en sejr, som vi gjorde mod Sædding/Guldager, så det var dejligt at være med igen, men det er ikke meningen, at jeg skal stå fast.

Hvordan havde kroppen det efter kampen?

– Jeg kunne godt mærke, at jeg var lidt træt i kroppen, men nu var der ikke voldsomt meget at lave i den kamp, så jeg tog også en oldboyskamp om mandagen, så det kunne den godt klare.

Så du er klar til at hjælpe igen, hvis der er brug for det?

– Ja, det har vi en aftale om i klubben, at hvis der er behov for det, så træder jeg til.

Horsens fS indtager fjerdepladsen i Jyllandsserien 1 Pulje 2 med 18 point efter 13 kampe, og den tidligere Superliga-målmand synes, at det har været et blandet efterår for Horsens fS.

– Nu er vi jo nedrykker fra Danmarksserien, så man kan nok ikke sige, at vores sæson har været tilfredsstillende, men det, som har skinnet igennem, er, at vi har brændt alt for mange chancer, og det var rigtigt dejligt at se mod Sædding/Guldager, at vi var utroligt effektive, og vi kunne faktisk godt have lavet flere mål end de fire, som vi lavede.

– Jeg synes, at holdet har løftet sig efter en halvdårlig start, men indimellem får vi nogle negative udslag, hvor det ikke går så godt, som eksempelvis 0-1-kampen i Tjørring, og det skal der selvfølgelig arbejdes med, hvis vi skal tilbage i Danmarksserien, siger Søren Jochumsen til LigaBold.dk.

Jochumsen træner til tider i Horsens fS, så der er målmænd nok til træningerne.

Horsens fS spiller den sidste kamp i efteråret 29. oktober, hvor modstanderen er Kolding B.

Søren Jochumsen er noteret for hele 181 Superliga-kampe for AC Horsens.