Sjælland Serie 1 Pulje 1

FREDENSBORG SØGER ALTID FORBEDRING

Fredensborg Fredensborg

Her hvor der er nogle uger til turneringsstart, hvor føler du så I trænger til den største ”finpudsning”?
Vi søger altid at forbedre os på samtlige parametre, men det er klart at der er nogle aspekter som trænger mere end andre. Vi skal selvfølgelig have det fundamentale på plads, såsom den fysiske form, de tekniske færdigheder og også styrke relationerne imellem spillerne. Derudover har vi alt det taktiske som vi gerne vil være skarpere på. Dette har vi heldigvis to måneder til at arbejde på, hvor en af ugerne bruges på en træningslejr i Tyrkiet, der giver muligheden for at intensivere det hele i en højere grad.

Hvad er klubbens målsætning i henhold til forårssæsonen? Samt hvad mener du personligt, der skal til for at I kan opfylde denne? Hvilket personligt mål har du til forårssæsonen?
I den nuværende turneringspause har vi sammen i truppen forholdt os til stillingen i rækken og tager man vores placering i betragtning, så kan der ikke være nogen tvivl om at målsætningen er en overlevelse i Serie 1. Det bliver en svær opgave med den placering vi har, men det kan godt lade sig gøre. For at lykkes, så kræver det en masse ærgerrighed og at vi går ydmygt ind til en hver opgave, både på træningsbanen og ikke mindst i kamp. Vi skal ganske enkelt vise at vi vil det mere end vores modstandere. Derudover skal vi have lært af vores fejl fra den forrige halvsæson, hvor særligt de store personlige fejl skal minimeres.
Mine personlige mål adskiller sig som sådan ikke fra holdets, da mit store mål er at få holdet/de enkelte spillere til at udvikle sig og præstere bedst muligt.