top banner
top banner
top banner
Danmarksserien Pulje 4

AaB-træner: Vi mødte et godt hold fra Vatanspor

Foto: AaB

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte et godt Vatanspor-hold. Kampen endte 1-1.

Hvad var din umiddelbare reaktion på opgøret?
– En vanskelig kamp, hvor vi forsøger at møde Vatanspor på deres præmisser. Vi vil gerne spille fodbold og forsøge at skabe offensive chancer, det lykkedes vi tildels også med, men vi må indrømme at Vatanspor har dygtige spillere der kan udnytte den plads der skaber den anden vej. Ser vi på antal store chancer har vi flest, men målt på boldbesiddelsen og optræk til chancer, havde Vatanspor et overtag. Dermed er uafgjort et passende resultat.

articles banner

Hvad tager I med jer videre fra opgøret?
– Vi skaber nogle chancer tidligt i opgøret, fordi vi taktisk fik forberedt os på deres defensiv. Men ret hurtigt stod det klart at deres bevægelige spillere gjorde ondt på os og vi kom til at stå for lavt og blev for flade i vores udtryk. Det skal vi hjem og arbejde med at håndtere både offensivt og defensivt.

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
– Vatanspor er et dygtigt mandskab, som har mange søde og rare mennesker omkring holdet. Jeg synes det vil være ærgerligt at undvære dem i rækken, men de har været ramt på stabiliteten i efteråret. Fra AaB skal der lyde et held og lykke til Vatanspor med resten af sæsonen.