Jyllandsserien Pulje 4

Aabenraa-sportschef: SGI er et meget stærkt hold med mange dygtige boldspillere

Aabenraa Aabenraa

Hvordan vil I forberede jer til kampen?
Vi ændrer ikke så meget, i forhold til hvad vi ellers ville gøre. Dog er vi begyndt at træne på kunstbanen, da det er på det underlag, vi spiller vores kommende kamp.

Hvad skal forbedres i forhold til jeres seneste kamp, og hvorfor?
Vi skal holde fokus og arbejdsmoralen oppe i samtlige minutter af kampen. Mod SGI er det ikke nok kun at spille én god halvleg.

Hvordan vil du vurdere jeres spillemæssige form?
Både den spillemæssige form og den fysiske form er ganske fin. Spillerne træner godt og med god intensitet, så den del burde ikke blive et problem.

Hvilken type kamp tror du, at det bliver, og hvorfor?
Det bliver med sikkerhed en kamp, hvor SGI sikkert vil have bolden meget, og hvor vi kommer under hårdt pres. SGI er et meget stærkt hold med mange dygtige boldspillere.

Hvilke styrker har jeres modstander, og hvordan skal I undgå, at de kommer til udtryk?
SGI har som nævnt mange dygtige boldspillere, og specielt offensivt har der virkelig noget power og kvalitet. Vi skal have styr på vores organisation, og så skal vi have lukket ned for SGI’s spil mellem kæderne.

Hvad skal lykkes for jer, for at I står med sejren, og hvorfor?
Vi skal lykkes med vores organisation, være villige til at vinde duellerne, og så skal vi simpelthen være kyniske og udnytte de muligheder, vi får foran SGI’s mål.

Hvor meget vil tre point betyde for jer som hold i forhold til stillingen?
En sejr vil være et stort skridt i kampen om at ende i top fore og vil naturligvis give holdet et ekstra “kick” inden de sidste tre kampe.

Har du fidus til en bestemt spiller, og hvorfor?
En enkelt spiller kan ikke gøre det alene, så samtlige 14 spillere skal levere på bedste niveau, det har jeg så fidus til, at de gør.

Kommende kamp:
Modstander: SGI
Kampsted: Kunstbanen i Aabenraa
Dato & klokkeslæt: Tirsdag 20. oktober klokken 19

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]