ÅDALEN-CHEF VIL HAVE HÅNERETTEN I UGENS SERIEBRAG

Ugens Seriebrag i Jylland

I samarbejde med den danske bookmaker, Bet25, sætter Ligabold.dk ekstra fokus på fire seriekampe i den kommende weekend, hvor det blandt andet bliver muligt at spille på første målscorer og meget mere.

Og i Jylland er det lokalopgøret mellem Ådalen IF og VH Fodbold i Serie 3, der er blevet udvalgt til Ugens Seriebrag. I den forbindelse har Ligabold.dk fået en snak med hjemmeholdets cheftræner, Lasse Dahl Sørensen.

ÅDALEN IF – VH FODBOLD 1.70 – 4.25 – 2.35

Hvad er dine forventninger til kampen?

– Jeg har store forventninger til et lokalbrag, hvor det ikke kun gælder vigtige point i bundkampen. Men samtidig er det også et meget personligt opgør, da jeg bl.a. har spillet seniorfodbold 16 år i den ene af den sammenlagte klub, så kender mange af modstanderspillerne rigtig godt. Så håneretten er MINDST ligeså vigtig som pointene for mig.

FØRSTE MÅLSCORER I KAMPEN:
JONAS ANDERSEN – ODDS 4.00
THEODOR KIRCH – ODDS 7.50
SØREN DAM – ODDS 14.00

– Om selve kampen forventer jeg, at vi prøver at tage spillet til os og får spillet med bolden til at fungere, således det bliver en hård kamp for modstanderen, men at vi også kommer til at stå rigtig, når de har bolden. Jeg forventer, de kommer med stor fight, som de plejer.

Hvad betyder det for opgøret, at der kommer lidt ekstra lir med f.eks. første målscorerspil?

– Det betyder, at vi nok kan få samlet en god flok af interesserede mennesker som tilskuere, der kan have lidt ekstra sjov med at heppe på lige netop den spiller, de har satset på. Forventer mange tilskuere på lægterne, da det netop er et lokalbrag og vi har spillet mod hinanden mange gange de sidste 3 år, siden jeg blev træner.

SE ALLE ODDS OG MÅLSCORERSPIL PÅ KAMPEN HER