Jylland Serie 1 Pulje 5

AALBORG CHANG SKAL BYGGE PÅ DERES SPILLEKONCEPT

AALBORG CHANG SKAL BYGGE PÅ DERES SPILLEKONCEPT

Er der en person i jeres klub du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
– Der er mange personer som jeg personligt mener bør fremhæves for en masse gode ting i Aalborg Chang. Der kan nævnes vores nye bestyrelse, hvor Morten Borregaard og Morten Lauge specielt har taget en masse initiativ i klubben og samtidigt også har taget en del hårde beslutninger i den seneste tid… beslutninger der ikke har været nemme, men også beslutninger, som de mener er det rigtige for klubben ud i fremtiden. Derudover må man også nævne Rasmus Worning og Daniel Karnøe, som begge yder et kolossalt stort arbejde i Chang både på træner siden, men også på at gå forrest i sociale arrangementer såvel som salg af fyrværkeri og meget andet. Dernæst må vi også hellere nævne vores inspektør Jørn “Tromme”, som ligger en masse tid -og kræfter på at varetage Changs klubshus, opvarte os spillere på 1 holdet, samt altid at stå til rådighed ved grillen når der er kampe… Klasse!
Slutteligt er der en masse frivillige i klubben (ung som gammel), som yder et stort arbejde for klubben og der er ingen tvivl om at disse personer at yderst vigtige for at Chang skal kunne fungere som klub.

Hvornår og mod hvem skal i spille forårets første træningskamp? Samt hvordan ser programmet ud for de andre træningskampe?
– Vi har første træningskamp mod Vejgaards Jyllandsserie d. 15/2 kl. 12.15. Derudover har vi planlagt træningskampe mod Støvring, AaB, Frederikshavn, Hjørring & Aabybro.

Hvad er eller bliver jeres fokuspunkt i opstarten, samt hvad er begrundelse for i fokuserer specielt på det?
– Fokuspunkt nummer 1 er selvfølgelig at få folk i den bedst fysiske form som overhovedet muligt. Derefter skal vi igang med at bygge på i forhold til et nyt spilkoncept under Steffens ledelse.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Jeg har en klar forventning om at vi skal rykke os i en positiv retning således at vi snart igen vil kunne gøre os på jyllandsserie niveau… det er dette klubben stræber imod -og det er der vi føler at vi som minimum skal ligge so klub. Vigtigst af alt er dog at vi bliver komfortable i vores nye spilkoncept, så en oprykning er ikke førsteprioritet denne sæson, men byder muligheden sig så går vi selvfølgelig 100 % efter det!

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]