Jylland Serie 1 Pulje 5

NY CHEFTRÆNER I AALBORG CHANG

AALBORG CHANG AALBORG CHANG

Hvordan vil du beskrive jeres træner (evt. dig selv), både som person og rent fagligt?
– Nu har vi jo meget bekendt fået ny træner henover vinteren, så kendskabet er selvfølgelig ikke det største lige nu. Det skal dog være sagt at hele truppen har fået et rigtig godt indtryk af både Steffen og Vang (assistent) og vi er ikke i tvivl om, at de rent fagligt at dygtige samt er klar til at skabe resultater med klubben.

Hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Intensiteten har været rigtig høj til vores træninger og der er generelt en stor konkurrence lyst når vi er inden for kridtstregerne. Dog skal vi som trup stadig skære ned på de mange afbud vi har her i opstarten! Her må alle i truppen tage ansvar og sikre sig at man kommer til så mange træninger som muligt.

Åben mikrofon! Hvad vil du gerne fremhæve som det mest positive ved jeres opstart indtil nu, og hvad trækker i modsatte retning rent negativt?
– Jeg vil fremhæve klubben p.t er i en rivende udvikling. Klubhuset er igang med at blive renoveret -og vi får samtidigt tilbygget Skiberens idræts hus, så vores faciliteter bliver på mange måde opgraderet. Derudover skal det også nævnes at vi på de to serie 1 hold i klubben er ca. 45 spillere at vælge imellem, så der er masser af kvalitet i klubben. Skal vi kigge på det lidt negative, så skal vi igen forsøge at mindske de mange afbud således at vi står skarpest muligt til de kommende træningskampe.

En ny eller måske sæsonens første træningskamp venter lige om hjørnet, hvem skal i møde, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi skal møde Vejgaard Jyllandsserie hold på lørdag på Provstejorden. Spændende kamp mod et hold, som vi mødte sidste sæson og som sikkert har fået nogle spillere ned fra deres divisionshold til kampen.

Hvad er succeskriteriet for jer i den kommende træningskamp?
– Vi skal vinde! Det er selvfølgelig det altafgørende mål med træningskampen. Dernæst skal vi selvfølgelig have nogle flere meter i benene og samtidigt få testet nogle nye spilsystemer.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]