Jyllandsserien Pulje 1

Aalborg Chang har mistet TP

AALBORG CHANG AALBORG CHANG

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål i efterårssæsonen?
– Vi har desværre mistet vores normale topscore TP som flytter til Århus for at studere, så ummidelbart bliver denne titel meget åben på holdet. Men forhåbentlig kan vi sammen løfte opgaven og få fordelt målene ud på flere spillere.

Hvem står på stregen og skal forhindre jeres modstander i at score?
– På stregen har vi Mathias “Matty” Sørensen.

Hvad er hans største styrke som målmand?
– Uden tvivl hans spil med fødderne, som er på et rigtig højt niveau og som er ekstremt brugbart når vi skal spille os ud af pressede situationer nede bagved. Derudover er Mathias også altid go for at hive en mirakel redning ud af ærmet (senest i kampen mod Vejgaard DS).

Mange unge stjerneskud er dukket op på den danske fodboldhimmel, hvem skal man holde specielt øje med hos jer i efteråret?
– Vi har heldigvis nok unge spillere at tage af i truppen, men har da personligt en god fidus til Duus, som er kommet tilbage efter en længere skade. Derudover har vi fået en rigtig ung gut op fra vores 2 hold, som vi er sikker på har redskaberne til at gøre os mere farlige offensivt.

Hvorfor?
– Begge spillere har noget X-faktor i det offensive og kan vise sig at blive særdeles brugbar for holdet.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.