Jylland Serie 2 Pulje 15

Aalborg Chang-træner: Mange byder ind med mål

Aalborg Chang-træner Rasmus Worning – Foto – Aalborg Chang Serie 2

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham?
Den helt store styrke på vores hold er, at der er flere folk, der byder ind med mål, men det seneste års topscorer Moses er et meget godt bud. Han har et virkelig godt spark og har siden ungdomsårene altid scoret mål. Hvis hans angrebsmakker Simon Søndergaard kan holde sig skadesfri, er det også en mand, der virkelig er farlig.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham?
Det meste af vores hold er under 23, så det er generelt et ret ungt hold, hvis der skal fremhæves en mand, så synes jeg, man skal holde øje med vores stopper Jonas Lesager. Han har et tårnhøjt bundniveu og har de seneste par sæsoner fået nogle af de dårlige vaner fra ungdomsfodbold væk. Han er gået hen og blevet en ret vigtig mand for os.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
De to gamle røvhuller, vi har løbende på holdet på et hold, hvor næsten alle er unge studerende, har vi to folk i Skovsgaard og Bonde. Ingen af dem er de mest elegante fodboldspillere, og ingen af dem er de store måltyve, men begge to arbejder stenhårdt og er bundsolide. Det er virkelig vigtigt for alle de unge spillere at have et par erfarne spillere at læne sig op af, især når tingene ikke lige spiller.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
I den seneste sæson havde vi Morten A. på kassen og hans største styrke var stensikkert hans gode humør. Vi håber at få Esben Bundgaard tilbage i topform. Han blev desværre skadet i den seneste sæson, men hans største styrke er, at han er lynhurtig på stregen.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de?
Ved ikke helt, om man kan kalde det nye folk, men der er et par gamle kendinge, der har meldt sin ankomst i Jonas Glud og Jakob Nalaye. Der er altid kæmpe forventninger til de to. Vi ved, hvilket topniveau de har, når de er bedst. Der skal lige bankes lidt rust af, men så ved vi også, at der bliver lavet noget lækkert til publikum, og det er jo noget, vi er vilde med. Flere gøglertyper er altid velkommen.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]