Jylland Serie 2 Pulje 15

Aalborg Chang-træner om væddemål: Jeg kommer til at stå knivskarpt

Aalborg Chang træner Rasmus Worning – Foto – Aalborg Chang Serie 2

Hvis du kaster et hurtigt blik på jeres kreds – hvem ser du så på nuværende tidspunkt som oprykningsfavorit, og hvorfor spår du holdet til at tage billetten en række op?
Det ligger vel mellem St. Restrup og NB, hvis man her før sæsonen skulle give et bud, må det være et af de to hold. Freja var ikke supergodt kørende i den seneste sæson, men har et rigtig godt hold, så hvis de får sat det godt sammen under den nye træner, så kan de måske også blande sig.

Hvem forventer du derimod ender under den triste side af stregen, når sæsonen er slut?
Jamen, det må så næsten være resten af os, Vi er et par oprykkere, der alle kommer til at kæmpe hårdt for point. Kunne godt forestille mig, rækken knækker midtover, og så handler det om at være dygtige og heldige at være med i den sjove halvdel, når den gør.

Hvordan vurderer du holdenes styrker generelt set i rækken set i forhold til jer som hold?
Vi er heldige, at vi kender de andre hold rimelig godt. Vi har altid haft det voldsomt svært med St Restrup, deres træner har stablet et bundsolidt hold på benene, og NB er et andethold til et DS-mandskab. Der kan i nogle uger være et skræmmende hold på banen. Vi kommer til at skulle forsvare lidt mere i nogle kampe, end vi egentlig gerne vil, men vi har ikke spillerne til at grave os ned og stå dybt, så vi skal ud og angribe og se, hvad det kan blive til, mon ikke, vi kan lave et par overraskelser i løbet af sæsonen.

Hvis du ser på jeres kampprogram til forårssæsonen, hvilken kamp glæder du dig så mest til, og hvorfor ser du specielt frem til denne kamp?
Altid kampene imod Aalborg Freja, uanset række er det de første, man kigger efter hver sæson.. Ellers så er det godt nok bare den første kamp, hvis vi for lov at spille. Den betyder de,t at vi er i gang, og så er jeg rigtig glad.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende forårssæson?
Jeg kommer til at stå knivskarpt, der er indgået et væddemål med midtbanemotoren Skovsgaard om, hvem der får slidt mest på løbeskoene her igennem corona-pausen, og det er sådan ét, man ikke vil tabe, så det bliver en træner i fantastisk form.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]