Aalborg Chang ydmygede modstander: Sjældent har vi spillet en så stor og fejlfri kamp

Foto: Fodboldbane

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
Det må næsten være Hougaards assist, som blev smækket fra 35-40 meter fra bagkæden og op til Schunck, som sikkert sparkede bolden i kassen.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Fremragende. Sjældent har vi spillet en så stor og fejlfri kamp, som vi gjorde lørdag eftermiddag. Vi udspillede Skive på alle parametre og vandt fuldt fortjent hele 7-0. Derudover havde vi også flere skud på træværket, så sejren kunne reelt være blevet endnu større, men har manglede vi lige det sidste held eller den sidste skarphed. Derudover holdt vi Skive nede på en håndfuld chancer.

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?
Effektiviteten var fremragende i begge felter, og vi udnyttede i den grad, de chancer, vi fik mod et, til tider, rystet Skive-mandskab. Derudover pressede vi igennem hele kampen på for at få den næste scoring, og hele holdet stod sammen som en enhed og blev i den grad belønnet for vores hårde arbejde.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Det synes jeg. Vi udspillede som bekendt Skive i store dele af kampen. Det er vel reelt kun i de første 15 minutter, at Skive spillede lige op med os. Og efter at vi scorede de to første mål, begynder Skive at miste modet og slog op i banen.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Vi vidste på forhånd, at Skive var et ungt og teknisk spillende fodboldhold, som spillede lige op med Frederikshavn i forrige weekend, så vi var ikke i tvivl om, at vi ville møde et hold, som kunne blive en stor udfordring. Men i denne kamp må man sige, at Skive i den grad ramte bunden, og slet ikke kunne samle dem selv op efter at være bagud 0-3 ved pausen.

Hvor langt er I fra jeres topniveau?
Vi ramte i den grad vores topniveau. Alle gav 110 procent, løb de ekstra meter, var kyniske og frem for alt, så strålede vindementaliteten ud af os. På den baggrund var det helt fortjent, at vi trak os sejrrigt ud af kampen. Kan vi fortsætte dette til næste kamp, er jeg sikker på, at der venter yderligere tre point.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Der var i den grad flere om buddet efter vores sejr, men kampens spiller gik til debuterende Bratep, som scorede hattrick i sin debut (vel og mærke på kun 30 minutter). Derudover debuterede Andreas Schunck også med to scoringer, plus tilbagevendte højreback Per Sudergaard også kvitterede med to scoringer.

Seneste kamp:
Modstander: Skive IK
Resultat: 7-0-sejr til Aalborg Chang

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]