Jylland Serie 1 Pulje 7

Aalborg Freja-målmand roser holdets defensiv

Simon Gasberg – bold.dk – pokal

Hvordan vil du beskrive kampens forløb?
Som en kamp hvor vi i gennem 90 minutter var i noget nær fuld kontrol defensivt, men hvor vi kæmpede lidt mere med at få spillet til at køre, som vi ønskede det. Men vi lykkedes dog stadigvæk meget godt med at få skabt chancer, og det vidner fire mål og tilmed et brændt straffe også om.

Var du tilfreds med det I viste i kampen, og hvorfor?
Vi var tilfredse med den arbejdsindsats og det engagement, der blev lagt i kampen, men vi føler slet ikke, at vi fik spillet den slags fodbold som vi gerne ville. Men det var forhåbentlig grundet nerver, og det faktum at der igen var tre point at spille om.

Hvem vil du fremhæve som kampens spiller, og hvorfor?
Jeg synes Morten Christensen i forsvaret spillede helt fantastisk, og han vandt nærmest samtlige af sine dueller kampen igennem, stærk præstation.

Synes du, at resultatet er retvisende, og hvorfor?
Ja, helt bestemt, men med lidt mere skarphed til sidst havde vi godt kunne score to til tre mål mere, uden Viborg FF ville kunne sige noget til det. Viborg brændte dog også en gigantisk chance kort før slutfløjtet.

Hvad var kampens højdepunkt?
Det er klart, at målene var højdepunkter, men sejren og at kunne få tre point med hjem i bussen sammen med et par kasser øl, det er altid en dejlig følelse.

Hvad skal I gøre for at blive bedre før jeres næste kamp?
Vi skal blive bedre på bolden, og hvis vi gør det, så bliver vi uhyggelige.

Seneste kamp:
Modstander: Viborg FF
Resultat: 4-0-sejr til Aalborg Freja

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED