Jylland Serie 1 Pulje 8

Aalborg KFUM-førsteholdstræner om ung keeper: Måske en fremtidig førsteholdsmålmand

Aalborg KFUM 5186

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham?
Nu har jeg jo ikke som ny træner nået at få trænet eller fået ordentlig kendskab til truppen, men jeg ved dog, Christoffer Ring Hansen altid er galant for en del kasser.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham?
Jamen, nu må vi se, når vi kommer i gang igen, men synes, det jeg så fra truppen i den seneste sæson, så løb der en del rundt, som vi måske kan hjælpe på vej til at få en rigtig god sæson.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
Har fulgt holdet den sidste sæson tæt og ved ikke, om man kan kalde ham ”overset”, men sådan er det typisk med mange forsvarsspillere, da det ikke er dem, der altid laver assists og mål. Syntes virkelig, holdet har en stærk midterforsvarer i Carl Emil Hertel.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Mikkel Salling Holmgaard, som via hans rutine og erfaring skaber en vis ro. Han er samtidig god på stregen. Derudover har klubben fået Anders Jensen tilbage, som er en ung keeper. Jeg er sikker på, Mikkel kan lære Anders en masse, og måske kan der være en fremtidens førsteholdsmålmand her.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de?
Klubben har fået henvendelse af et par prøvespiller, som godt kunne tænke sig at snuse til vores hold, men nu må tiden og COVID-19 afgøre, om vi kan få lov til at mødes og se hinanden an.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]