top banner
top banner
top banner
Danmarksserien Pulje 4

AARHUS FREMAD-GAVEBOD MOD VIBY

Aarhus Fremad

Endnu en kamp er overstået – hvem mødte I og hvad blev slutresultatet, samt hvem stod for jeres mål i kampen?
Vi mødte Viby If og tabte 2-3. Vores mål stod Simon Hynkemeier og på straffe Jeppe Carstensen.

Hvad overraskede dig mest i løbet af jeres seneste kamp og føler du kampens resultat var i overensstemmelse med spil og chancer?
Det overrasker mig at der igen i Lørdag igen var gavebod i vores defensiv. Samtlige mål skulle vi have forhindret. Ved deres 1 mål skal vi lave et frispark på midten af banen. Ved 2 mål forærer vi Viby bolden på midten og glemmer derefter af forsvare. Mål 3 sidder vi igen ikke tæt nok på modstanderen. Jeg mener vi skulle have vundet den fodboldkamp.

articles banner

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
Tja Viby vil nok give mig ret i at det ikke var den bedste dag for dommeren. Men det gik begge veje. Mon ikke bare at han havde en dårlig dag.

Efter weekendens kamp er I nu lidt over halvvejs i efterårssæsonen – hvordan vil du beskrive jeres efterårssæson indtil nu?
Indtil nu er den absolut ikke godkendt. Vores defensiv ser ikke for godt ud og vi mangler skarphed i det offensive. Med 4 kampe tilbage i efteråret hvoraf de 3 er på udebane kan kun 9 point gøre at den nok alligevel er godkendt. Men der skal strammes op nu. Det gælder alle mand.