top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 18

AARHUS JUNIORS HÅBER PÅ FASTTØMRET STAMME

FOTO: Aarhus Juniors

Det er svært at sige. Alle holdene er umiddelbart stærke og jeg ville knap nok kunne pege på ét af dem som favorit til at vinde puljen. Jeg er dog sikker på, at dét hold der formår at holde formen og sikre sig nogle stærke sejre i starten af sæsonen, kan nå langt.

Der er flere som er værd at nævne. Anders Baand på højreback/højre wing, er altid storspillende med et stort løbepensum og en flair for at nå til indlæg. Desuden har han tidligere erfaring fra de højere rækker. Midteraksen bestående af Oliver Jensen og Alexander Aharonian, er dygtige spillere der også altid formår at sætte sig på en kamp, hvis de spiller op til deres bedste. Sæsonen afhænger af, at de får midtbanen til at fungere. Der er heller ikke tvivl om, at hvis vores trofaste front angriber Jacob Lynge kan få et makkerskab op at stå med nye Mathias Lose, at det bliver utrolig farligt. Den oversete “stjerne” vil jeg dog sige kunne være Can Arpac, Visti Sloth eller Nicolai Holm. De har været trofaste i hele opstarten og er hurtige og teknisk dygtige spillere, der kan ødelægge ethvert forsvar.

articles banner

Umiddelbart plejer vi altid at sætte vores spil op via midtbanen, som består af tre mand der ligger og veksler mellem defensive og offensive pligter og er meget dynamisk. Vores spillere er så dygtige med bolden, at vi altid helst vil spille langs jorden. Og kan vi formå at holde det på det niveau, plejer det som regel at resultere i sejre. Især hvis der veksles med indlæg fra fløjene til hovedstødsstærke Jacob Lynge.

Jeg forventer gejst og at man VIL Aarhus Juniors som hold og yder en kæmpe indsats på såvel som uden for banen. Jeg forventer at jeg får skabt et sammentømret hold med en fast stamme af spillere, så taktikkerne fra kamp til kamp kan bygges op omkring dem.