top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 18

Aarhus1900 gravede sig ned mod Aabyhøj

Foto: Aarhus 1900

articles banner

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte Aabyhøj i et sandt topbrag. Hvis vi vandt, havde vi mulighed for at melde os ind i topstriden og kampen om oprykning. Aabyhøj ville med en sejr ligge sig særdeles lunt til oprykning. Derfor bar vores optakt også indtryk af, at der var meget på spil. I torsdags var vi 5 til træning, så vi tog ned på stranden og spillede ‘gris’ i stedet for. Vi nåede også kun 5 min. opvarmning til kampen, da vi ikke orkede mere i dette vejr. Kampen endte 2-2.

Hvordan vil du beskrive opgøret?
– Umådelig dårlig fodboldkamp. Vi var bevidste om vores manglende evner som fodboldspiller, så vi gravede os ned. Heldigvis var Aabyhøj ikke vitterlig dygtige til at udbytte boldbesiddelsen til chancer, men de scorede på 2 hjørnespark. Cadeau til dem for at udnytte denne styrke. Vi startede hurtigt ud med 0-1 scoring da deres højre back stod håbløst fejlplaceret på en lang bold. Herefter scorede Aabyhøj de 2 på hjørne, inden kampens spiller; Lasse Breinholt, dukkede op på bagerste stolpe. Aabyhøj ville nok mene, at de havde fortjent mere i kampen. Jeg vil nok være uenig.

Hvilke spillere skilte sig positivt ud i matchen?
– Andreas Winthers kridhvide stænger skiller sig altid ud, når vi spillere i det her vejr. Men ikke rigtig hans præstation. Meget middelmådig. Ellers kan man nok kun rose Lasse Breinholt for præstationen i dag. De sidste 10 min var han simpelthen en enmandshær. Fodbold var let for ham i dag. Stor ros til Mads Ravn for at trække et fornuftigt rødt kort i de døende minutter – En sand kammerat med pigehår, der vælger at sælge holdet til sidst.

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
– Aabyhøj ligger stadigvæk til oprykning og er formentlig det næststærkeste hold i puljen. Desværre blev ACFC/AKF snydt for 6 point, hvilket formentlig koster dem oprykningen. Synd og skam at det skal afgøres på den måde. Ser man på det hold vi har, og den tilgang vi går til kampen, er jeg lidt skuffet over at Aabyhøj ikke kan kreere mere. Det virkede lidt idéløst. Det er helt sikkert noget de skal arbejde på, hvis de skal have succes i serie 1.