top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 18

ACFC-TRÆNER FORVENTER AT ARBEJDE SIG OP I TABELLEN

Foto: ACFC

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Jeg forventer, at spillerne nyder glæden ved spillet. Ligeledes skal vi arbejde stille og roligt op ad stien til at nå toppen i tabellen. Vores vigtigste fokus er hele tiden “næste kamp”. Desuden ser jeg frem til at arbejde med enormt dygtige spillere som er dedikerede og ambitiøse og et godt trænerteam omkring mig.

articles banner

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind for at skabe forbedringer på jeres hold? Samt hvilken spiller forventer du der i foråret bliver ham som vi alle skal holde ekstra øje med hos jer?
– Vores styrke var klart vores sammenhold, vi stod stærkt sammen. Vi skal dog være endnu stærkere mentalt når der er modgang, hvilket vi kommer til at arbejde på i opstarten. Ingen tvivl om, at Ahmad Said har haft et rigtig flot efterår, og der er dermed stor grund til at holde øje med ham i foråret. Ligeledes er vores anfører Ahmad Amcha også en spiller i skal kigge ekstra efter i foråret. Til sidst har vi vores unge spillere i truppen fra årgang 2000 som er på vej fremad, og dem vil vi gerne iscenesætte mere i foråret.