top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 2

Afgående BIF-træner forundret over bestyrelsen: Kender intet til samarbejdsproblemer

Foto: Brøndby IF – Opvisningsbanen

– Jeg kan noget chokeret bekræfte, at meldingen fra bestyrelsen var samarbejdsproblemer og dermed er årsagen til mit stop, siger Dennis Nordenbøl til LigaBold.dk og fortsætter.

– Hvor de samarbejdsproblemer stammer fra, undrer jeg mig stadigvæk gevaldigt over, siger den afgående træner videre.

Med afskeden fra Brøndby ophører også et ellers succesfuldt samarbejde med Tonny Brogaard, hvor han altså modsat bestyrelsens udmelding, ikke ser nogle samarbejdsproblemer de to træner imellem.

– Jeg kan afkræfte alle former for samarbejdsproblemer (med Tonny. red.). Tonny og jeg har igennem de sidste tre år rykket et hold fra bunden af Serie 1 til at rykke op fra samme række ubesejret og til at spille med i toppen af Sjællandsserien, siger Nordenbøl og fortæller videre.

– Det har vi gjort sammen via et fantastisk godt samarbejde på og udenfor banen. Vi har sammen med vores spillere løftet i flok og har sammen skabt en vinderkultur på holdet.

articles banner

Når han ser tilbage på årene hos de gule og blå, så er det da også med stor tilfredshed.

– Jeg vil betegne mine tre år i Brøndby og sammen med Tonny, som noget nært et perfekt samarbejde, siger Nordenbøl overfor LigaBold.dk.

På klubjagt
Trods stoppet i Brøndby, så er Dennis Nordenbøl frisk på endnu en udfordring som spillende træner eller cheftræner, hvis muligheden byder sig.

– Jeg skal ud og se mig omkring efter et nyt trænerjob. Jeg spiller jo stadig selv, så alt fra Serie 1 til spillende træner eller assistenttræner op i rækkerne har interesse. Jeg kan også stoppe med at spille, hvis der skulle være et meget interessant cheftrænerjob, slutter han.