top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 8

AGF med 53 årig på bænken i kampen mod FC Horsens

Foto: AGF

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte FC Horsens og taber 4-2 i en ellers forholdvis tæt kamp.

Hvad er din umiddelbare reaktion på kampen?
– Vi var 12 mand afsted. En spiller der ikke har spillet i halvandet år og vores 53 årige holdleder på bænken. Vi var ret presset. Men jeg er super stolt af drengene der leverer en rigtigt stærk præstation mod et godt Horsens hold. Umiddelbart fylder stolthed en del i min bevidsthed, men også en ærgerlighed over, at vi ikke kunne samle større opbakning til sådan en kamp. Jeg er sikker på, at vi havde fået point hvis vi havde været fuldt hold. Og så er der to situationer som jeg ærgrer mig over. Vores spiller bliver nedlagt i et frit løb mod mål. Dommeren dømmer frispark, men forunderligvis formår han han holde kortet i lommen som sagtens kunne have været rødt når han dømmer den (dog vil jeg sige, at ude fra os ligner det en ren duel, men når han ser det anderledes er det mig en gåde, at han ikke giver rødt kort) 2 min efter får Horsens straffe på en hånd forseelse hvor vores spiller ikke rammer den med hånden. Dog må man medgive dommeren, at det så sådan ud. Men vi vidste inden kampen, at skulle vi have noget med derfra, så skulle vi selv ramme et stærkt niveau. Det gjorde vi. Og så skulle vi også have marginalerne med os. Det havde vi ikke.

articles banner

Hvilke ord vil du sætte på modstanderen efter opgøret?
– Jeg ved ikke om jeg synes det er rækkens bedste hold. Men deres to stærke angribere, specielt Søren Nørgaard er en kæmpe trussel mod modstanderen og de sparker de chancer ind når de får dem. De er bakket godt op af deres nummer 10, som man ikke så meget til i kampen ellers, men da han valgte at stemple ind gjorde han det med manér. De scorede begge to mål. De har noget fysik og så har de en kanon hjemmebane med rigtig mange tilskuere og gang i den. Der er nok ikke så meget at sige til deres sejr, men de scorer først til 3-2 i 78 og havde vi haft noget at skyde med fra bænken. Så tror jeg som sagt vi havde fået point. Men bestemt et godt mandskab der er snublende tæt på oprykningen selvom der venter dem to rigtig svære kampe i Århus.

Der er et par runder igen. Hvordan ser du mulighederne i de sidste kampe?
– Vi skal bare øve os i de ting vi arbejder med. Igen mod Horsens scorede vi et sindsygt flot mål med mange afleveringer, tålmodighed og hurtigt spil. Vi skal fortsat blive bedre på bolden og det skal vi øve os på, til vores to sidste kampe som jeg ser helt vildt frem til. Jeg er personligt meget opsat på, at slutte godt af og få et godt afsæt til efteråret.

https://ligabold.dk/bet25-vm-bonus-til-alle-baade-nye-og-gamle-kunder/