Jylland Serie 1 Pulje 9

AGF-pressechef fortæller om en afgørende offside kendelse

AGF_AarhusNew.png

Hvordan vil du beskrive kampens forløb?
Vi lagde egentlig okay fra land, og vi dominerede i de første ti minutter. Det udmøntede sig også i en flot scoring af Mikkel Bay, der loppede den over Hasles keeper, men dommeren så en offside, ingen andre så, og så blev målet annulleret. Hasle B fik derefter et par dumme mål, hvor bolden hoppede lidt tilfældigt rundt i feltet, og så gik vi til pause bagud 0-2. Anden halvleg var ikke noget at skrive hjem om, og der var for mange personlige fejl i vores spil. Vi lavede selv assisten til deres 0-3 mål, og det blev lidt en dag til glemmebogen for vores vedkommende.

Var du tilfreds med det I viste i kampen, og hvorfor?
Vi havde glædet os til at spille om tre point igen, men der manglede noget gnist og positivitet på banen, og det er noget, der skal arbejdes på inden den næste kamp.

Hvem vil du fremhæve som kampens spiller, og hvorfor?
Frederik Mølbye i målet havde nogle fantastiske redninger, og han holdte os inde i kampen i lang tid.

Synes du, at resultatet er retvisende, og hvorfor?
Det blev det desværre, fordi vi ikke fik fat i anden halvleg. Vi tabte for mange dueller, og vi vandt ikke andenboldene.

Hvad skal I gøre for at blive bedre før jeres næste kamp?
Vi skal have fokus på at stå imod modgang. Vi har mange unge spillere, flere nye og der er mange relationer og mentale ting, der skal arbejdes på, men det kommer lige så stille, og vi havde også perioder på bolden, hvor vi fik taktikken til at lykkedes, så vi har stadigvæk stor tro på, at vi kan markere os i den her række.

Seneste kamp:
Modstander: Hasle B
Resultat: 0-3-nederlag til AGF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED