Jylland Serie 2 Pulje 20

AGF-spiller: ‘Jeg synes, det er pissetræls, at vi skal en tur ned i Serie 2’

AGF AGF

Hvordan synes du, at holdets sæson var sådan helt generelt?
Jeg synes, det er pissetræls, at vi skal en tur ned i Serie 2, hvis jeg skal være helt ærlig. Vi smed nogle dumme point i løbet af sæsonen, og jeg føler, at vi havde spillermateriale til meget mere, så det er frustrerende at stå her nu og skulle en tur ned i Serie 2, selvom vi “kun” sluttede tredjesidst.

Hvad var det største højdepunkt i sæsonen, og hvorfor?
Vi fik spillet nogle fantastiske kampe undervejs. En meget intens herrefight i Fredericia sikrede os et point dernede, og så har det bare været fedt at se holdet udvikle sig. Vi havde stor udskiftning i truppen inden sæsonen, og mange af de nye har budt rigtig flot ind. Og så er det jo bare imponerende, hvad Søren Balsgaard har udrettet som topscorer.

Hvad var den største skuffelse, og hvorfor?
Svært at pege på en enkelt, men vi kan pege mange momenter ud, som endte med at blive afgørende for vores sæson. At tabe 0-2 til Horsens i første kamp var skidt. De scorede på to ud af to chancer i en kamp med hagl og stormvind, så det var en megatræls start på sæsonen. Den blev så fulgt op af en 2-2’er mod Viby, som udlignede vores føring i allersidste sekund. Mod Stavtrup smed vi bolden væk i sidste minut, hvilket resulterede i deres 2-1-scoring. Og sådan kan vi desværre pege på mange ting, der ikke gik vores vej.

Synes du, at det har været en ekstra svær sæson grundet coronasituationen med mange kampe på kort tid, og hvorfor?
Corona gjorde opstarten kortere, og det var – set i bakspejlet – ikke det rigtige tidspunkt at forsøge sig med et nyt system. Vi prøvede en trebackkæde af, og det gjorde desværre, at vi stod med alt for få point efter fire spillerunder. Det, mener jeg, blev afgørende for hele sæsonen.

Hvem, synes du, var sæsonens spiller på holdet, og hvad skyldes det?
Søren Balsgaard blev kåret til sæsonens spiller på baggrund af hans fortrinlige målnæse. Flot sæson af angriberen.

Hvem var holdets topscorer, og hvad lykkedes godt for ham i sæsonen?
Som nævnt blev Balsgaard topscorer. Han har en formidabel målnæse og ved, hvor målet står.

Hvornår har I første træning til den kommende sæson?
Vi starter træningen 3. august klokken 19 på Fredensvang, og man er meget velkommen, hvis man har mod på at prøve sig af på et Serie 2-hold, som sætter alle sejl ind for at komme lynhurtigt tilbage i Serie 1. Vi er et Serie 1-hold, og vi skal hurtigst muligt tilbage i den række, for det er der, vi hører til.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]