top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 8

AGF TOG 1. SÆT MOD VIBORG FF

FOTO: Kim Kristiansen, AGF-træner

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte Viborg FF og vandt 6-1. Vi er stadigvæk i gang med forberedelserne og derfor spillede vi træningskamp. En kamp vi vandt uden at spille os ud.

Hvis du ser på kampen over alle 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
– Jeg synes absolut kampbilledet stemmer overens med resultatet. Jeg er træt af deres mål, men ellers er jeg meget tilfreds med at spillerne holder et fint niveau mod et hold der er dårligere end os. Dog godt organiseret hvilket til tider gjorde det svært for os. Men godkendt indsats af alle mand og en sikker sejr.

articles banner

Hvordan vil du beskrive jeres modstanders præstation i kampen og hvorfor?
– De scorer et mål på en fejl fra vores side, men ellers har de faktisk ikke noget nævneværdigt. Fint organiseret i deres første pres hvilke gjorde det svært for os til tider. Men ellers var det rimeligt åbent når vi fik spillet os igennem. De mødte et bedre hold i dag.

Hvilken overskrift synes du er mest passende for weekendens kamp?
– Det var en god generalprøve. Vi har spillet lidt op og ned her i starten. Både haft nogle tvivlsomme præstationer og vi har haft nogle præstationer med et fantastisk udtryk. Vi glæder os til sæsonen går i gang og så må vi se hvor det bærer os hen i en svær pulje.