top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 8

AGF-træner: Desværre fortjent nederlag til Aarhus1900

Foto: AGF

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte Torsdag aften Aarhus 1900 og tabte 5-0. Desværre fuldt fortjent.

Hvad var din umiddelbare reaktion på opgøret?
– Det er, at vi skal videre, vi skal lære og så skal vi rejse os igen. Der er intet, at sige til 1900 sejr. Jeg ærgrer mig over, at vi brænder alene med keeperen efter 5 min og, at de får et forkert hjørnespark de scorer på, men alligevel, så sad jeg med en følelse af, at var det ikke sket der, så havde 1900 scoret før eller siden. Så en sejr der er svært, at anvende noget imod og som jeg også må tage min del af ansvaret for som træner. Jeg er ikke helt tilfreds med det taktiske oplæg til kampen og det kom spillerne til, at lide under i kampen. Ikke godt nok fra min side.

articles banner

Hvilke ord vil du sætte på modstanderen efter kampen?
– Primitiv rimer på effektiv. De kender deres egen bane og hvor vi havde en tilgang til spillet med fodboldspil og lidt længere angreb, så var 1900 meget meget direkte. Kan nærmest ikke huske de havde mere end 2-3 afleveringer i træk før den røg afsted og det var hamrende effektivt mod os. Og de har jo efterhånden ramt en flot stime, så kredit til dem for en god kamp. De overmatchede os i alle facetter af spillet og det må jeg igen sige, at det tildels er min skyld vi ikke kommer ind i kampen, men når det så er sagt. Så skal der heller ikke pilles ved 1900 præstation der var det jeg vil kalde helstøbt. Tilgangen til det er ikke lige min stil, men når man taber 5-0, så holder man bare sin kæft og siger tillykke. Et stærkt mandskab. Heldigvis for vores vedkommende kan vi allerede på tirsdag mod Stjær rejse os igen. Det vil vi kæmpe for sker.

Vi er cirka halvvejs i forårets kampe. Hvordan vil du vurdere jeres præstationer i den første halvdel?
– Jeg kan se på vores kampe, at vi rykker os. Hvis man ser bort fra 1900 kampen, så er vi i store perioder spilstyrende, skaber mange chancer og forsvarer os tildels også ok. Vi skal bare fortsætte med, at bygge på, forbedre os og styrke vores sammenhold og kultur ude i AGF. Så er jeg sikker på, at der venter mange flere fede kamp samt sejre og venter på os. Men vi skal være Ærgerrige, arbejde stenhårdt og hjælpe hinanden og så skal vi lære af de gode perioder vi har og lære af de mindre gode perioder vi har. Det er helt naturligt med udfald der hvor vi er pt. Men vi rykker os på flere parametre, det er tydeligt og det skal spillerne have kæmpe ros for. Det er en fornøjelse, at komme til træning og kamp for tiden