top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 9

AGF VED DE KAN LYKKES FØR AABYHØJ-KAMPEN

Foto: Kim Kristensen, AGF
1
x
2

30/03

11:00

IFSK

AGF, Aarhus

Hvem skal i møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
– Vi møder Aabyhøj på udebane kl. 15.30 lørdag.

Hvis du skulle sætte nogle få nøgleord på jeres kommende kamp, hvilke vil du så bruge?
– Hårdt arbejde, fokus og så skal vi stå sammen om at få en stærk præstation frem. Vi kommer til, at spille på en svær bane. Det skal vi kunne omstille os til.

articles banner

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– Et godt hold med et godt kollektiv. Jeg har set dem 3 gange her i løbet i efteråret. De stiller med lidt forskelligt fra kamp til kamp. Fælles for de kampe er, at de har efterladt et godt indtryk. Så vi er godt forberedte og vi ved, at hvis vi præsterer sammen og arbejder hårdt. Så kan vi tillade os at gå efter 3 point. Omvendt mangler vi bare 5 procent som får vi det svært. Det så vi mod 1900 og senest mod Viby hvor vi i perioder af kampen har det rigtig svært.

Hvad gør at I står med de 3 point efter den kommende kamp?
– Vi spiller kampen for, at vinde den. Jeg synes godt spillerne kan gå ind til kampen med en god portion selvtillid med vished om, at vi kan lykkes. Vi er også ydmyge og er klar over, at vi skal præstere rigtig godt for, at vinde vores kampe. Udover det har vi rigtig mange afbud til denne kamp, så de nye der kommer med får en rigtig god mulighed for, at vise de skal spille. Bredden af truppen skal byde ind. Jeg er optimistisk og glæder mig til en spændende kamp mod et godt Aabyhøj hold