AH2012-sportsdirektør om Ebeltoft-afbud: Det er så ringe

Foto: Fodboldbane

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse, og hvorfor?
Jeg tænker umiddelbart TRIF. Nu mødte vi dem desværre kun en gang selv, inden sæsonen blev afblæst. Men de spiller god fodbold efter min mening. Ellers kan måske nævnes Midtdjurs IF. Hvis de ikke havde fået den dårlige start på sæsonen, så tror jeg også, de kunne have blandet sig helt i toppen.

Formåede holdet at straffe jer, eller fik I lukket mandskabet godt ned?
TRIF spillede vi en suveræn kamp imod. Vi vandt 5-0 derude. Vi satte ikke et ben forkert i den kamp. Fuldt fortjent. På udebane i Midtdjurs tabte vi 2-3, selvom vi havde masser af chancer. De fik straffet os i den kamp. Vi lavede så mange defensive fejl, i en kamp som vi normalt kun laver over en hel sæson.

Hvilket hold har så været den største skuffelse, og hvorfor?
Ebeltoft! Man melder ikke afbud i en Serie 3-pulje. Det er så ringe! Men ellers havde jeg nok forventet mere af Auning. De plejer at være med helt fremme, de gange vi har mødt dem. Men de var vist også blevet ramt af lidt skader undervejs.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række henover efteråret, og er du overrasket over niveauet, og hvorfor?
Der var nogle interessante opgør i form af lokalopgør. De kampe er altid fede at spille. Men niveauet stemmer vel meget overens med, hvad vi havde forventet inden sæsonstarten.

Tror du, at corona-krisen har haft betydning for kvaliteten af spillet i rækken, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Ne,j tror jeg egentlig ikke. Lige vilkår for alle.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]