Sjællandsserien Pulje 1

Albertslund-assistenttræner: Diego Rodriguez har på mange måder været vores bedste mand

Albertslund IF – Foto – Albertslund

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham? 
Diego Rodriguez har på mange måder været vores bedste mand, også med målene. Så jeg har en stor fidus til ham igen i denne halvsæson.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham? 
Vi har rigtig mange unge spillere, som jeg kunne pege på. Rasmus Øster er allerede nævnt som efterårets profil, men jeg vil nævne Youssef Bohid. Han er blot 18 år gammel og har allerede vist sig som et spirende stjernefrø. Han spiller på fløjen og er både hurtig og teknisk rigtig stærk. Samtidig har en yderst god sparketeknik. Det er hans første år som senior, så han skal lige vende sig til tempoet om det fysiske. Men jeg har store forventninger til ham, og jeg tror, vi allerede her i foråret kommer til at se ham i en endnu bedre udgave.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
Jeg synes ikke rigtig, vi har nogen, som sådan der er overset. Centrale midtbanespillere har generelt en tendens til at blive overset, fordi de gør det “sure” arbejde. Her har vi Ihsan Cimen og Casper Flyvholm, som gør et stort stykke arbejde for holdet.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Vores store styrke på målmandsposten er, at vi har tre rigtig gode målmænd, som kæmper om den ene startplads. I efteråret var det Ferhat Keceli, der vogtede målet, men i år starter de allesammen fra nul. Så må vi se, hvem målmandstræner Kasper Olson finder mest egnet i sidste ende.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de? 
Vi har fået Jogvan Jacobsen, som kommer til fra nogle år i USA med collegefodbold. Han har blandt andet en enkelt landskamp for Færøerne på CV’et. Han har fået sin fodboldopdragelse i FCK, så vi ved, han kommer med stor erfaring. Han er blot 25 år og har hele fodboldkarrieren foran sig. Vi skal derfor nyde ham, imens vi kan. Hans kvaliteter er hans gode overblik og tekniske kunnen. Vi glæder os til at få ham i gang, men vi må dog vente til efter sommerferien, da han er ved at komme sig oven på en korsbåndsskade. Vi håber at se to-tre nye ansigter yderligere, så vi kan få konkurrencen om pladserne helt i top.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]