Sjællandsserien Oprykningspulje 1

Albertslund-assistenttræner efter nederlag: Vores keeper Nicklas var i hvert fald godt rasende efter kampen

Albertslund IF – Foto – Albertslund

Hvilken præstation synes du, at holdet leverede i opgøret, og hvorfor?
Selvom det blev til et knebent nederlag, så er der ikke meget, jeg kan sætte en finger på. Vi holdt Liria nede på to chancer, hvor et af dem var deres enlige mål. Det er en præstation i sig selv, at vi kan holde et så godt hold fra fadet. Vi kom også selv til nogle stykker, men den sidste skarphed var der desværre ikke.

Hvad blev udslagsgivende for kampens resultat?
Det enlige mål, de scorede, som efter alt at dømme var en fejl fra dommeren. Deres angriber sparkede den ud af hænderne på vores målmand og kunne derefter score i frit mål. Vores keeper Nicklas var i hvert fald godt rasende efter kampen over, at han ikke fik frispark, så mon ikke, der er noget om snakken.

Hvordan synes, at holdets effektivitet var?
Skidt. Det er sjældent vi ikke får scoret.

Hvad er det vigtigste, som I kan tage med fra opgøret, og hvorfor netop det?
Først og fremmest er det dejligt, at vi kan spille frit, i og med vi ikke kan rykke ned. Vi skal tage det med fra kampen, at vi er i en position, hvor vi ikke har nogen forventning om at spille med i toppen. Vi skal ud at drille de andre hold, som kæmper om oprykning. Vi skal være det hold, som de andre ikke orker at spille imod, fordi vi kan overraske, og det ved de andre hold godt.

Var der én eller flere spillere, der imponerede dig i opgøret, og hvorfor?
Vores nye midterforsvar Rajvir Jaqbal fik sin debut. Han blev smidt lidt for løverne ved at spille sin første kamp og så i 90 minutter. Han har højest spillet på Serie 3-niveau, men han klarede det virkelig godt. Han bliver rigtigt spændende at følge det næste halve års tid.

Hvad skal I arbejde med frem mod den næste kamp?
Effektiviteten. Alt andet var vi ganske godt tilfredse med.

Blev holdet ramt af nogle skader, og i så fald hvor alvorligt ser det ud?
Ikke i selve kampen. Men under træningen i den seneste uge blev vores stærke centerforsvar Tim Wiese skadet. Vi har endnu ikke i år kunnet stille op i stærkeste formation. Det er irriterende, men der er ikke så meget at gøre ved det. Vi er begyndt at glæde os over de spillere, vi har klar, i stedet for at være ærgerlige over dem, vi ikke har. Så ville vi ikke kunne lave andet.

Modstander: Liria FK
Resultat: 0-1-nederlag til Albertslund IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]