Sjællandsserien Pulje 1

Albertslund-assistenttræner: Kamp blev udskudt grundet corona

FOTO: Albertslund IF

Albertslund skulle have været i kamp mod Fredensborg BI i Sjællandsserien lørdag 13. september, men kampen blev ikke til noget, da en spiller i Fredensborg BI’s er blevet smittet med coronavirus.

Det siger Albertslund-assistenttrænerren Rasmus Bjørn til LigaBold.dk.

– Kampen i lørdags mod Fredensborg BI blev desværre ikke spillet. Fredensborg meddelte fredag morgen, at en spiller i truppen var blevet testet positiv for COVID-19. Det betød, at hele holdet skulle testes, hvilket selvfølgelig ikke kunne lade sig gøre før lørdag eftermiddag. Vi aftalte derfor med Fredensborg, at vi selvfølgelig finder en ny dato til kampen. Vi er som klub er ikke interesseret i at vinde via en skrivebordssejr.

– Kampe skal spilles på græsset, og selvom det er rigtig ærgerligt, at vi nu skal finde en hverdagsaften, så var vi ikke et sekund i tvivl om, at det var det rigtige at gøre. Med det stigende smittetryk, især her på Vestegnen, skal vi passe rigtig godt på hinanden.

– Det gør vi bedst ved at vise forståelse, når hold bliver nødsaget til at melde afbud, og vi skal stole på hinanden, så der ikke kommer mistillid blandt klubberne. Alle klubber har et ansvar, især ved at stole på hinanden, så man ikke mistænker sin modstander for at bruge COVID-19 som undskyldning, hvis man eksempelvis har mange skader. Vi havde en god snak med Gorm fra Fredensborg, og vi var ikke et sekund i tvivl om, at de selvfølgelig ikke misbruger COVID-19.

– Det er vigtigt, vi gør en indsats, ellers risikerer vi, at samfundet bliver lukket ned igen, hvilket går ud over fodbolden.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]