Sjællandsserien Pulje 1

Albertslund-assistenttræner: Vi blev svinet til for et godt ord – det var god lir

FOTO: Albertslund IF

Hvordan vil du vurdere jeres præstation?
Den var helt fin. Vi vandt en smal 1-0-sejr, men holdt Hundested fra chancer igennem det meste af kampen, med undtagelse af to store i første halvleg. Så alt i alt en fin præstation.

Hvad lykkedes godt for jer, og hvorfor?
Vi stod flot defensivt, hvor vi var nødsaget til at ændre i vores startellever. Tobias Øster og Nicklas Ellis Hansen er ude med skader, så vi smed vores normale 10’er, Tim Wiese, ned som midtstopper, og han gjorde det helt fantastisk, sammen med den nye mand fra start, Alek Baklaraz. De to var meget konsekvente og lukkede rigtig flot af. Frem ad banen var vi farlige, især i anden halvleg, hvor vi i hvert fald har fre-fem kæmpe chancer, hvor vi skal lukke kampen.

Hvad skal der arbejdes på?
Vi skal være i stand til at lukke kampen. At Dolle og jeg skal sidde i 45 minutter yderst på stolene er fuldstændig åndssvagt. Vi skal “bare” lukke kampen efter de første 10 minutter af anden halvleg. Det er blot et år siden, jeg selv stoppede min aktive karriere og blev assistenttræner for Dolle, og jeg har aldrig oplevet noget værre end at være træner, når kampene ikke bliver lukket. Det er noget helt anden end at spille kampen.

Mener du, at kampens resultat er retvisende, og hvorfor?
Ja, det mener jeg. Som sagt tidligere, så holdt vi Hundested ned på tre-fire chancer i hele kampen og burde måske også have vundet lidt større. Men vi er glade for de 3 point mod et yderst velspillende Hundested-hold.

Hvad var kampens detalje ifølge dig, og hvorfor?
Kampens detalje(r) må være Hundesteds trofaste fans. En god blanding af yngre og ældre mænd, som drak sig godt i hegnet. Vores modstander havde klogt valgt at placere os på den sidelinje med deres tilskuere, så vi blev svinet til for et godt ord. Personligt synes jeg, at det er god lir, selvom de nogen gange flirtet med grænsen af det personlige, så holdt det sig inden for rammerne af, hvad der er sjovt, hvilket gav god lir. Især deres speaker må jeg knytte en kommentar til, at han efter bedste evne skulle råbe vores spilleres navne op. Tror ikke, Hundested har alt for mange af anden etnisk herkomst, og han havde det derfor voldsomt svært med vores tosprogede drenges navne. Det var sateme sjovt, og så var stilen for tilskuerne lagt. Fantastisk stemning.

Er du overrasket over, hvordan jeres modstander præsterede, og hvorfor?
Nej. Vi vidste godt, hvad de ville komme med. Vi kender Jærgergaard og Bonde fra futsal, så vi havde forberedt os på lige præcis de to. Vores back, Malthe Jacobsen, pakkede fuldstændig Bonde ind, og Jærgergaard havde vi godt styr på. Sidstnævnte er virkelig en fantastisk fodboldspiller, men vi fik ham til at trække langt ned i banen for at modtage bolden, så han aldrig rigtig blev farlig fra hans ti’er position.

Hvordan var opbakningen til kampen?
Fantastisk og sjov. Så god, at det blev kampens detalje(r).

Hvem vil du pege på som kampens spiller, og hvorfor?
Umiddelbart er den oplagte Tim Wiese efter en sådan præstation på en uvant plads. Men jeg må til sidst gå med Alek Baklaraz. Han har ikke fået mange minutter på banen og har selvfølgelig været skuffet, men stadig arbejdet for det. Til kampen her viste han stort overskud med gode pasninger og tabte vel egentlig ikke en duel i hele kampen. Rigtig stærk præstation af vores unge midtstopper.

Seneste kamp: 
Modstander: Hundested
Resultat: 1-0-sejr til Albertslund

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]