Sjællandsserien Oprykningspulje 1

Albertslund-assistenttræner: Vi plejer at have et rigtig godt tag på Glostrup

Rasmus Bjørn – AIF-assistent – Foto – Kasper Olsson

Hvordan vil I gribe kampen an?
Vi vil gribe kampen an som altid. Vi vil være tro mod vores koncept og spille det fodbold, jeg ved, vi kan.

Hvordan vil I forberede jer til opgøret?
Vi har haft en god uge på træningsbanen. Her har vi forberedt os på, hvordan vi vil spille kampen. Vi har ikke brugt særlig meget tid på Glostrup, men derimod fokuseret på vores egne styrker.

Hvem, synes du, er favorit til at snuppe de tre point, og hvorfor?
Det er selvfølgelig Glostrup. De har sikret sig andenpladsen og har ikke tabt i voldsomt mange kampe nu. Meget imponerende af et så ungt mandskab, så stor cadeau til dem. Når det så er sagt, så plejer vi at have et rigtig godt tag på Glostrup. Vi har ikke tabt til dem i nogle år nu, og det håber vi selvfølgelig ikke ændre sig efter lørdag.

Regner du med, at I får meget opbakning til opgøret, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg tror generelt, at der kommer mange mennesker på Glostrup Stadion på lørdag. Det er sidste turneringskamp, og vejret lover godt. Glostrup skal ud at spille ‘kval-spil’ til Danmarksserien, så mon ikke mange af deres tilskuere også kommer og ‘sender dem godt afsted’ mod de kampe. Samtidig er det et lokalopgør, som altid tiltrækker mange mennesker.

Hvilke styrker har jeres modstander, og hvordan skal I undgå, at de kommer til udtryk?
De er et rigtig ungt hold med utrolig meget speed. De er farlige på omstillinger, så det er vigtigt, vi er koncentrerede i restforsvaret, når vi angriber. Vi skal have afsluttet vores angreb, så vi ikke bliver fanget fremme. Hvis vi lykkedes i den del af spillet, så kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne stå med de tre point efter kampen.

Har det hårde kampprogram sat sit præg i truppen, og hvordan kommer det til at påvirke opgøret?
Det har det helt sikkert. Som nævnt tidligere døjer vi med utrolig mange skader, og som om, det ikke er nok, så kunne vi tilføje Youssef Bohid til den liste efter den seneste weekend. Det er frustrerende, men jeg synes virkelig de drenge, der har været tilbage, er steppet utrolig meget op og kæmper det bedste, de har lært.

Kommende kamp: 
Modstander: Glostrup
Kampsted: Glostrup Stadion
Dato & klokkeslæt: Lørdag 12. juni klokken 13

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]