top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 1 Pulje 2

Albertslund-sejr over Raklev sikrede oprykning til Sjællandsserien

Foto: Albertslund IF

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi vandt 2-1 ude mod Raklev, hvilket betyder vi overtager førstepladsen og har sikret os oprykning til sjællandsserien!

Hvordan vil du beskrive opgøret?
– Meget nervøst fra vores side til at starte med. Vi ville sætte alle sejl ind på, at sikre os oprykning, så vi ikke skulle ud i en gyder kamp mod Herfølge i sidste spillerunde. Vi kommer også bagud 1-0, og kan slet ikke finde melodien de første 30 minutter. Men vi får udlignet ved vores stærke offensive spiller Adem Kücükkartal efter små 35 minutter, og derfra synes jeg vi sider på kampen. Vi må dog helt hen til det 84’minut, hvor der bliver begået et korrekt dømt straffespark mod Emilio, hvor undertegnet satte den ind, til stor forløsning for os alle. Vi skaber endnu en engang en del chancer, men er ikke skarpe nok foran mål. Raklev spillede en rigtig god kamp, og de gjorde det i perioder svært for os, at praktisere vores presspil, fordi de kørte bolden så flot rundt.

articles banner

Hvilke spillere skilte sig positivt ud i matchen?
– Vores stærke keeper Mathias Jensen spillede en rigtig god kamp. Især hans udspark er helt vilde. Han praktisere “sydamerikanske” udspark til perfektion. Hvis der stod en dåse et sted på banen, ville han kunne ramme den. En anden må være Adem Kücükkartal. Han spillede en rigtig god kamp. Han er så stor og stærk, og med en sublim teknik, at alle har svært ved at få bolden fra ham. Normalt er han ikke den store arbejdshest, men mod Raklev byggede han det på sit spil, hvilket gjorde ham vigtig i defensiven og i serdeleshed i offensiven. Må også lige rose Raklevs unge forsvarspiller Alek. Drengen er årgang 99, men spiller med stort overskud og fysik. Selvom det desværre var ham der laver straffet, så spillede han en god kamp. Det er ikke mange der kan holde Emilio fra at score!

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
– Jeg er i chok. I chok over at de ikke ligger højere oppe i rækken. Det er et rigtig godt hold, især i deres passningspil. De fik os ud at løbe mange kilometer med deres millimeter lige sideskift. Det må have været stople-ud for dem i denne sæson, ellers kan jeg ikke se, hvorfor de ikke ligger højere i rækken. Stor respekt til dem, de skal bare klø på!