top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 1

ALBERTSLUND STYREDE KAMPEN MOD BRØNDBY FRA START TIL SLUT

FOTO: Albertslund IF

Endnu en kamp er overstået, hvem mødte I og hvordan endte kampen?
– Vi var på en kort tur til Brøndby, hvor vi kunne “rejse” hjem igen med en sejr på hele 5-0.

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen?
– Det betyder at vi lægger pres på pladsen om play-off oprykningskampe. Vi har fået en mere en godkendt start på sæsnonen med vores 4-1 sejr over Stenløse BK og 5-0 sejren over Brøndby i denne spillerunde. Vi har stadig en kamp i baghånden mod Glostrup, og hvis den munder ud i 3 point til os, så er vi blot 3 point efter netop Stenløse på 2. pladsen. Men vi ved at træerne ikke vokser ind i himlen, så vi skal fortsat arbejde sten hårdt til vores træninger og kampe.

articles banner

Hvilke spillere skilte sig positivt ud i kampen?
– Jeg synes alle 14 mand spiller en rigtig god kamp, men hvis jeg skal vælge så må jeg nævne Emilio Rodriguez. Han er virkelig kommet igang igen med sine scoringer, hvilket han viste i går med hele 4 mål. Han er en af de bedste afsluttere jeg længe har set. Hans spark minder mig om Robert Skov fra FCK, et helt uhyrligt spark som ikke mange mestre. Samtidig må jeg også lige nævne vores keeper Daniel Marquardt der fik 1. senior debut, da vores normale førstevalg Daniel Jespersen sad ude med en skade. Det var ikke meget han havde at lave, men når vi havde brug for ham, så var han der. Selvom han selvfølgelig var lidt nervøs inden kampen, så fik han rystet det af sig og stod en rigtig flot kamp.

Hvilken overskrift føler du bedst passer, når man ser på kampen over 90 minutter?
– Jeg kan ikke rigtig komme på nogen overskrift, men jeg synes vi styrer kampen fra start til slut. Det var en holdpræstation hvor vi ikke lader Brøndby komme til meget, med udgangspunkt i vores stærke defensiv.