Danmarksserien Pulje 3

Alex Nørlund og co. henter tidl. FCM’er i Vejle

Her ses Martin Lauritsen i kamp for Vejle – Foto – Vejle/Privat

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Hedensted har haft et rigtig skidt efterår, hvor mandskabet er næstsidst i Danmarksserien Pulje 3 med blot 11 point i 14 kampe.

Den tidligere Superliga-spiller Alex Nørlund er sportschef i klubben. Han er ved at gøre holdet klar til forårets strabadser, og i den forbindelse får Hedensted nu glæde af Martin Lauritsen, som klubben har hentet i Vejle.

Den unge angriber har også en fortid i FC Midtjylland, hvor han spillede fra U13 til førsteårs-U17. Derefter tog Lauritsen til Vejle.

Martin Lauritsen siger til LigaBold.dk, at han glæder sig til at prøve sig af på Danmarksserie-niveau.

– Jeg går på Campus Vejle lige nu i 3. g og bor i Vejle. Jeg har spillet i Vejle på U17- og U19-holdet. Her kom jeg ned, fordi jeg skulle på efterskole. Før det spillede jeg i Midtjylland, som jeg har gjort alle mine ungdomsår. Efter andetårs-U19 har jeg været rigtig meget præget af skader, og så skulle jeg ikke fortsætte på eliteniveauet i Vejle, så jeg spillede bare i Serie 1 i Vejle Boldklub i efteråret.

– Det gik godt, hvor jeg spillede og scorede nogle mål. Jeg blev også spurgt, om jeg ville tilbage på U19-ligaholdet, og det sagde jeg, at jeg gerne ville, men ret hurtigt kom skaderne igen, og så spillede jeg faktisk ikke mere i efteråret. Jeg kunne godt mærke, at det gik godt i Serie 1, men holdet rykkede ned i Serie 2, og jeg vil gerne prøve en udfordring for at se, om jeg kan spille mig på i Danmarksserien, og man kan få en god periode uden skader, siger Martin Lauritsen til LigaBold.dk.

Grunden til, at det netop blev Hedensted, skal findes i, at Vejles tidligere serietræner Johnny Jungquist er kommet til Hedensted som assistent. Derudover passer klubben godt til hans travle hverdag med skole, arbejde og fodbold.

– Jeg bor i Vejle og har spillet fodbold med én, der spiller derude. For det andet har jeg haft træneren Johnny Jungquist i Serie 1, som har været en af grundene til, at jeg er taget herud.

Hvilke forventninger har du til opholdet?

– Det bliver selvfølgelig noget andet, men det bliver en udfordring, som jeg glæder mig til, hvor jeg kan se, om jeg kan lege med det niveau. Jeg glæder mig til at se, om det kan lade sig gøre.

Martin Lauritsen er 19 år, og han beskriver sig selv som en fysisk stærk angriber, der er god i boksen. Den unge angriber håber, at Hedensted-opholdet kan være et springbræt til noget større.

– Jeg drømmer om at blive professionel. Det er ingen hemmelighed. Skaderne har stået i vejen for meget af min tid som fodboldspiller, men jeg bliver bare ved med at gøre det bedste, som jeg kan, og så må vi se, hvor det bærer mig hen, siger Martin Lauritsen til LigaBold.dk.

Hedensted møder B1913 26. marts i Hedensted.