Albaniserien

Alle hjælper hinanden i Krarup/Espe

Alle hjælper hinanden i Krarup/Espe

Hvilke ord beskriver bedst din nuværende klub?
Fantastisk, har været i klubben siden jeg var 16 år gammel og det er efterhånden 7 år. Klubben er i god udvikling og alle omkring klubben hjælper hinanden samt gør sin frivillig indsats.

Hvor mange medlemmer er der i klubben?
Ca 200.

Hvad gør i dine øjne klubben til noget specielt?
Sammenholdet hele vejen rundt, både fra ungdommen til senior afdelingen. Man ser ikke forskel på folk, det er en lokalklub hvor alle hjælper hinanden.

Hvor tænke du derimod, at I skulle sætte ind for at gøre det bedre?
Det kan være svært at sige, at vi er lidt ude på ” landet” og det er meget sjældent at der kommer nye ansigter ude fra. Men vi ville da håbe at vi kunne tiltrække nogle flere spiller især til vores senior afdeling.

Hvem fortjener et særligt skulderklap i din klub?
Jeg kan og vil ikke udpege enkle folk her, jeg syntes virkelig at alle har sin opgave i klubben. Nogen hjælper med at dømme kampe, mens andre bygger forskellige tiltag omkring vores lille stadion. Så alle bidrager noget til sammenholdet og klubben, folk har forskellige opgaver.

Hvorfor?
Overnævnte.

Hvor ser du klubben om 5-10 år?
Forhåbentlig til mere tilgang til senior afdelingen, da vi har nogle som snart stopper pga alderen. Men håber lidt at på at vi kan styrke vores ungdoms arbejde endnu mere, så vi også kan samle et u15,u17 og u19 hold på et tidspunkt. Og første holdet forhåbentlig stadig i Albaniserien.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]