Danmarksserien Pulje 1

Allerød FK-spiller: Vi kan nok ikke helt komme uden om at vi er favoritter

Allerød – Foto – Allerød

Hvilke forventninger har du til opgøret?
Vores forventninger er som altid tre point. De løb vist ind i et kæmpe nederlag til LSF i mandags, men vi skal stadig fokusere på vores spil.

Hvordan har I forberedt jer på jeres modstander?
Vi fokuserer på os selv, og de ting vi træner, samtidig med, at vi har øje for at justere vores opbygning, alt efter hvordan vores modstandere kommer på dagen.

Mener du, at I er favoritter, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Vi kan nok ikke helt komme uden om, at vi er favoritter. Omvendt skal vi have samme gejst som i mandags, uden den kan vi tabe til alle hold.

Hvad skal fungere, for at I snupper de tre point?
Vi skal sørge for at matche, hvis ikke overmatche deres løbevillighed og gejst. Så skal der nok dukke chancer op. Søren Freund arbejder som altid i front, og vores stoppere så rigtig stærke ud i mandags i form af Jonas Threms, Marcus Hjulmand og Nicklas Vesterbæk.

Tror du, at det bliver et målrigt opgør eller en mere taktisk affære, og hvorfor?
Det er selvfølgelig svært at sige, men med deres nederlag på 0-8 taget i betragtning, vil de nok gerne ud at vise, at det var en ‘offday’ fra deres side. Omvendt er det på vores bane, så det skal vi selvfølgelig ud at vise. Jeg husker dem som nogle unge dygtige gutter, især gode inde på den centrale midtbane.

Hvad vil en sejr betyde for jer i forhold til stillingen?
Det vil betyde, at vi fastholder en plads i den øverste halvdel. I disse mange kampe skal vi forsøge at holde os skadesfrie og få så mange point som muligt.

Hvordan står I fysisk som hold?
Det bliver bedre og bedre, men vi er stadig nogle, der mangler noget. Det skal vi nok nå.

Kommende kamp:
Modstander: Roskilde Boldklub.
Kampsted: Møllemosen
Dato & klokkeslæt: Lørdag 10. april klokken 13

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]