top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 3

ALT OM JYLLANDSSERIEN, PULJE 3 – KÆMPE EFTERÅRSOPTAKT

Foto: Jyllandsserien

AABYHØJ

Cheftræner: Jesper Lose

Profiler: Magnus Brøgger, Rasmus Niebuhr, Christian Thyssen, Marc Lindhard

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren

Odds som vinder af puljen: 3.75 – Spil hos Bet25.dk her

Aabyhøj har godt nok mistet flere profiler – deres tidligere anfører, Frederik Hammershøj, har stillet støvlerne på hylden, mens de to Hoe-brødre, Christian og Frederik, er taget til Silkeborg KFUM i Danmarksserien. Samtidig har den driblestærke kantspillet, Alexander Aharonian, også valgt at stoppe i klubben. Til gengæld har de fået deres gamle topscorer, Marc Lindhard, tilbage fra Lystrup. Og han viste allerede sin målform i deres første træningskamp, som blev vundet 3-0 over VSK Aarhus JS-hold. Aabyhøj skal nok få skrabet de point sammen, der skal til for at komme i JS1, og de kommer helt sikkert også til at spille med om førstepladsen. De har en dygtig træner i Jesper Lose, der altid formår at få det maksimale ud af sine spillere og med grundstammen Rasmus Niebuhr og Kristian Riis i det centrale forsvar er de altid utrolig svære at spille imod.


IF LYSENG

Cheftræner: Jes V. Nielsen

Profiler:

Lydinterview:

Odds som vinder af puljen: 4.25 – Spil hos Bet25.dk her

Reserverne fra IF Lyseng viste i foråret, at de har niveau til Jyllandsserien ved at vinde deres JS2-pulje. Nu er spørgsmålet om de kan tage niveauet et ekstra skridt opad ved at spille sig i top 4 i efterårets sæson. Om 1.holdets nedrykning fra 2.division til Danmarksserien får indflydelse på truppens styrke, er et af efterårets spørgsmålstegn hos Lyseng.


VSK Aarhus

Cheftræner: Lennart Lindsted

Profiler:

Lydinterview:

Odds som vinder af puljen: 4.25 – Spil hos Bet25.dk her

VSK Aarhus er nedrykkere fra Danmarksserien og må derfor også beregnes som nogle af favoritterne i rækken. De lider dog af, at de er 2.hold, og derfor ofte må afgive spillere til førsteholdet. De har ikke været helt i gear i træningskampe med bl.a. 5-0-nederlag til Silkeborg KFUM og 3-0-nederlag til Aabyhøj.


FUGLEBAKKEN KFUM

Cheftræner: Mads Berg

Profiler: Malte Kastrup, Daniel Skak, Clement Christensen

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren

Odds som vinder af puljen: 5.00 – Spil hos Bet25.dk her

Fuglebakken ser rigtig spændende ud til den kommende sæson. De havde et svært halvår i foråret i JS1, hvor de kun fik 11 point. Det skal dog siges, at Fuglebakken bød alle topholdene op til dans, og i 8 ud af deres 9 nederlag i foråret tabte de kun med 1 mål. Det vidner således om et hold, der lige mangler det sidste for at nå helt til tops. Til den kommende sæson har to af holdets profiler, Simon Elkjær og Morten Hjorth, sagt god for, at de vil give det en skalle og forsøge at komme i lidt bedre form. Samtidig har klubben formået at holde fast i Malte Kastrup, der ellers var rygtet til både Odder i 2. division og Silkeborg KFUM i DS.

articles banner


VRI

Cheftræner: Dennis Hyldgaard

Profiler: Jeppe Laursen, Rasmus Winther, Christian Dam

Lydinterview:

Odds som vinder af puljen: : 6.00 – Spil hos Bet25.dk her

VRI er i plus efter sommerpausen, hvor de blandt andet har fået en stærk keeper fra VSK Aarhus. Top 4 er målet, men selvindsigten er også stor nok hos den århusianske klub til at vide, at det ikke bliver let og at alle point bliver uhyre vigtige, i hvad der ligner en meget tæt østjysk række.


LEMMING IF

Cheftræner: Mads Balle Pedersen

Profiler: Morten Pedersen, Rasmus Winther, Rasmus Lysdahl

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren

Odds som vinder af puljen: 10.00 – Spil hos Bet25.dk her

Angriber Morten Pedersen har været en af nøglerne i Lemmings offensiv i foråret, hvor han scorede 11 mål og lavede et hav af assists. Kan han finde den form frem igen, samtidig med at samarbejdet med Rasmus Lysdahl kører, så har holdet bestemt et spændende offensivt udtryk. Holdet har dog måtte vinke farvel til et par stykker i pausen, men troen på at ende i top 4 er bestemt tilstede hos Lemming IF.


FC SKANDERBORG

Cheftræner: Thomas Christian Larsen

Profiler: Niklas Hansen, Tobias Munkholm, Seier Peitersen

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren

Odds som vinder af puljen: 12.00 – Spil hos Bet25.dk her

FC Skanderborg rykkede ned fra Danmarksserien i foråret, og skal nu spille i Jyllandsserien. Trods nedrykningen, så mangler ambitionerne i den østjyske klub ikke. De skal tilbage på højere niveau igen, og efterårets sæson skal være første skridt på den stige. Holdet har haft fine resultater i træningskampe, så det er med troen på at de kan gå ind og gøre en rigtig god figur i efteråret, at træner Thomas Larsen, sender sit mandskab på græs i efteråret.


SØFTEN GF

Cheftræner: Martin Løber

Profiler: Casper Hornbæk Laczko, Lasse Skov Jakobsen, Jowan Krstic

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren

Odds som vinder af puljen: 20.00 – Spil hos Bet25.dk her

Der er alt at vinde og intet at tabe for oprykkerne i denne sæson, ifølge holdets cheftræner, Martin Løber. En af dem som der bliver virkelig spændende at følge er topscorer, Laczko, der scorede mål efter behag i Serie 1. Efteråret bliver en udviklingssæson, hvor det bliver spændende at se om spillerne er dygtige nok til at kunne bære holdet i Jyllandsserien.