Jyllandsserien 2 Pulje 3

ALTAFGØRENDE KAMP FOR STØVRING MOD LØGSTØR

FOTO: Støvring IF

Ny uge, ny kamp. Hvem møder I og hvornår spiller I?
– Vi møder Løgstør på hjemmebane på fredag kl. 18.30

Vi er ved at nærme os sæsonafslutningen. Hvad er jeres mål for den/de sidste kampe?
– Der er ikke så meget matematik tilbage. Vi skal bruge 6 point i de sidste 2 kampe og dermed 3 point på fredag, for at få en playoffkamp.

Hvad gør I kommer til at stå med de 3 point efter den kommende kamp?
– Vores enestående evne til at blive ved uanset omstændighederne bliver afgørende. Den havde vi også brug for sidst vi mødte Løgstør, hvor vi i de første 35 minutter var langt under deres niveau, og kunne have været større bagud end vi var, men langsomt fik vi ædt os ind i kampen og sluttede bedst. Det er den mentalitet der er på holdet og det er den mentalitet vi får brug for igen på fredag. Samtidig håber jeg hjemmebanen kan blive afgørende. Vi har virkelig været gode de sidste 3 hjemmekampe mod Helsted, Morsø og Vorup og sådan set også hjemmekampen inden mod VSK, hvor vi godt nok tabte i overtiden. Jeg håber der kommer mange mennesker og bakker vores unge hold op, det har de ærlig talt fortjent.

Hvis du skulle sætte nogle få nøgleord på Jeres kommende kamp, hvilke vil du så bruge?
– Altafgørende må være nøgleordet. Med en sejr rykker vi forbi Løgstør. Vinder Løgstør vinker de farvel til os, så det er i sandhed en alt eller intet kamp.