Jyllandsserien 1 Pulje 2

Succes-træner stopper i Agerbæk/Starup: Alting har en ende

Succes-træner stopper i Agerbæk/Starup: Alting har en ende

Vi har her på Ligabold.dk hørt, at du fra årsskiftet stopper som træner i Agerbæk/Starup, hvad er begrundelsen for det?
– Alting har jo en ende som Shubidua synger og jeg synes, at 3 år er passende, derefter må der gerne komme andre øjne og kigge på spillerne/holdet. Det har været en ekstrem svær beslutning at tage, men hellere 3 fantastiske år end 4 år, hvor det sidste måske ikke lige er vild vellykket. Det har været en mavefornemmelse, som i sidste ende tog beslutningen, så det er en beslutning jeg traf total uden dramatik.

Hvis du ser tilbage på tiden i Agerbæk/Starup, hvordan vil du så betegne den?
– Et eventyr, intet mindre. Det har været en fantastisk tid, såvel sportsligt som socialt. Vi startede i serie 1, som favoritter til at rykke ned og slutter som et etableret tophold i JS1, stadig med mulighed for at tage det sidste store skridt op i DS, hvilket var helt utænkeligt for 3 år siden. Jeg har lært en masse i mine første år som seniortræner og har også været i stand til at flytte spillerne/holdet op på et stabilt flot niveau. Jeg er blevet en masse oplevelser rigere, har mødt en masse utrolig dejlige mennesker og fået mig en masse kontakter/venner, som jeg givetvis vil se en masse til i fremtiden.

Hvis du skulle fremhæve 1 bestemt højdepunkt, hvad skulle det så være?
– Det er svært at begrænse mig til ET højdepunkt, men selvfølgelig er pokalkampen mod Randers FC et højdepunkt (på trods af resultatet), det at spille for over 1000 tilskuere på hjemmebane var STORT, MEN det var vores oprykninger også og også en torsdag aften i Starup, hvor vi nåede op på 42 spillere til træning var et DYRT højdepunkt, da det kostede øl & Pizza. Sidst og bestemt ikke mindst, så må jeg fremhæve den støtte, som holdet har haft ude og hjemme. Uanset vejr, vind og afstand, så har vi altid mange AWAY fans med os og med afstand flest tilskuere på hjemmebane

Hvordan ser dine fremtidsplaner ud og hvilke ambitioner har du for fremtiden?
– Nu har jeg siddet i 14 dage og ventet på, at Jürgen Klopp ville ringe, men det trækker lidt ud med ham. Jeg håber, at jeg i løbet af en uges tid kan melde noget ud om min fodboldfremtid. Det er ikke så afgørende for mig hvilket niveau det er på, bare den samlede pakke ser indbydende ud.