top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 11

AUGUST KJELDGAARD FRA AIK FREM ER I VANDVITTIG GOD FORM

Hjørring AIK Frem 6370

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Det har jeg ingen anelse om på nuværende tidspunkt, hvor vi kun har spillet en træningskamp med Vrå serie 3.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Det kunne godt blive August Kjeldgaard – han er hen over vinteren kommet i en vandvittig god form. Jeg tror han bliver farlig for os i foråret. Jeg håber på, at den oversete stjerne kunne blive Frederik Cc. Hvis han formår at bygge på hans spil, som vores nye træner gerne vil, så tror jeg, at han kan blive rigtig god og vigtig for os.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Vi har altid spillet med en 4-bakkæde. Det forventer jeg, at vi gør igen. Vi har altid et ekstra øje på modstanderens spillere, og en snak om hvem der skal holdes øje med. Men vi har stor tro på egne evner, og koncentrere os mest om vores egen spillestil.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg forventer at der kommer en trods-reaktion, i forhold til efterårets resultater og præstationer, både for holdet og for eget vedkommende.