top banner
top banner
top banner
Danmarksserien Pulje 1

AVEDØRE-ANFØRER ROSER OLIVER LARSEN

Foto: Avedøre if

Hvilken spiller har været efterårets unge-stjerneskud, hvem var manden med målene og hvilken spiller har flest gange haft næstsidste fod på bolden inden der blev scoret?
Jeg vil godt rose Oliver Larsen, som lige er kommet til fra Hvidovres u/19 hold. Han er gået ind på holdet og har udfyldt rollen på midtbanen med stor ro, fordi vi fik Filip Hansen langtidsskadet. Vi har ikke en all-time topscorer på holdet, så målene er delt meget ligeligt ud. Vi har vist nok 3 mand der hver har scoret 4 mål i efteråret, Mikkel Bang, Simon Boe Nielsen og Bjørn Jensen. Bjørn kan dog kun score når bolden ligger stille på straffesparkspletten.

Hvordan vil du beskrive jeres målmand og hvad er hans største force som målmand?
Vores målmand Rasmus Siggaard står sin klart bedste sæson for os nogensinde. Han er rigtig dygtig med fødderne og har gode reflekser inde på stregen. Han har reddet flere vigtige bolde, som har skaffet os point igennem sæsonen og det håber vi at han bliver ved med.

articles banner

Hvis du stod for kåringen, hvilken spiller ville så løbe med titlen som “årets spiller” og hvad vil du gerne fremhæve ved ham som spiller?
Jeg er ikke meget for at kåre årets spiller i år. Der er rigtig mange som har spillet et flot år. Først med redning i foråret og nu med en topplacering i efteråret. De unge rykker sig konstant og alle har holdt et højt niveau. Jeg må være konservativ og kedelig og sige at Holdet har været bedste spiller i år, for det er sandheden.

Hvordan har træningskulturen været i klubben i løbet af efteråret og hvordan vil du beskrive sammenholdet på jeres hold og i klubben generelt?
Jeg synes at vi har haft en god og sund træningskultur, hvor der virkelig har været kamp om pladserne, idet vi næsten ikke har haft nogle skader i efteråret. Sammenholdet er som altid helt fantastisk i klubben og alle kæmper for sidemanden og får den ekstra mil der nogle gange skal til for hinanden!