Albaniserien

B 1909 om pause: Mister vi kondition er vi stadig det bedste hold

B1909.png

Som i alle andre danske fodboldklubber er spillerne i traditionsklubben B 1909 for tiden sendt hjem med et træningsprogram og løbeskoene i hånden.

Det kommer formentligt til at koste lidt på spillernes parathed, når eller hvis sæsonen engang igen tages op, men det bekymrer cheftræner John Andersen sig ikke over.

Hans hold er så godt på bolden, at man ikke kommer til at få problemer, vurderer han overfor ligabold.dk.

– Personligt synes jeg, at vi helt klart har det bedste hold i possession, så hvis vi mister lidt kondition på grund af pausen, har vi stadig det bedste hold, så det ser jeg ikke som det store problem i, siger han og fortsætter:

– Spillerne er klar, og det bliver ligesom at lukke 40 køer på græs. Nu prøver vi det bare to gange på en halvsæson, og jeg glæder mig til at se, hvordan spillerne tager imod det.

Han fortæller, hvordan tilgangen til den nuværende coronasituation har været i den fynske klub:

– Vi var lidt på forkant med hele situationen, fordi vi havde spillere, der kom hjem fra en skiferie i Italien. De nåede ikke engang ud i klubben, før de kom i karantæne, og en uge efter kom regeringens tiltag så, og spillerne blev sendt hjem.

– Nu har de fået løbeprogrammer og lidt øvelser med hjem, og så sætter kun fantasien ellers grænser. Vi glæder os egentlig bare til at komme i gang.

– Vi har allerede en Danmarksserie-trup

I Albaniserien kæmper B 1909 med sine ærkerivaler B1913 om at rykke op i Danmarksserien, men efter flere tilgange ville truppen i B 1909 allerede være klar til at rykke et niveau op.

–  Vi har fået Nicolas Jørgensen tilbage. Han er en kæmpe forstærkning, som styrker vores spil på den centrale midtbane, siger han og tilføjer:

– Inden vinter fik vi også Sebastian Brems, Rune Corfitzen og Julian Martinsen, som var lidt af et scoop til Albaniserien. Vores trup er jo allerede en Danmarksserie-trup, og hvad der så er sket i fortiden gør, at vi ligger, hvor vi gør. Der er generelt meget kamp om pladserne i truppen, og det er kun godt for klubben.

B 1909 indledte sæsonen med minus ni point og indtager i skrivende stund andenpladsen i Albaniserien.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]