Danmarksserien Pulje 2

B1908-spiller om mål: Kongestikning og flot omstilling

FOTO: Shimal Ado, B1908

Hvad var kampens detalje?
Det må være vores midtbanespiller Axel Uzan, som spillede Patrick Bielefield helt fri med en kongestikning og scorede efter en flot omstilling.

Hvilke elementer fungerede godt for jer i opgøret?
Vi har flyttet os som hold. I de tidligere kampe havde vi tabt sådan en kamp, der lå på vippen i de første 30 minutter. Vi fik scoret de mål, som vi ikke har gjort i de andre kampe. Vores effektivitet var afgørende. Vi skal fortsætte fremad, så vi kan stabilisere os i toppen.

Synes du, at resultatet af kampen er retvisende, og hvorfor?
Jeg synes bestemt, det er fortjent, vi hev alle de tre point. Vi scorede på vores chancer og var hele tiden farlige. LSF er et dygtigt hold, og vi fik også holdt dem fra de helt store chancer, selvom de også konstant er farlige med bolden. Det er et af rækkens bedste hold efter min mening.

Hvem var kampens spiller, og hvorfor?
Kampens spiller blev Axel Uzan, som spillede en rigtig flot kamp. Det er en spiller, vi er glade for at få i gang igen efter at have været uheldige med så mange skader. Han kan blive en rigtig vigtig spiller for os i sæsonen, hvis han kan holde niveauet som i dag. Hele tiden farlig på bolden med et godt drive.

Hvordan var banens beskaffenhed, og hvordan kom det til at påvirke opgøret?
Vores stadionbane var helt perfekt som altid. Det var heller ikke for varmt, så det var på sin plads.

Hvilke tre elementer skal I arbejde med på træningsbanen?
Vi skal arbejde videre på den rigtige gode træningsuge, vi har haft, hvor vi har haft fokus på vores pres, organisation og kommunikation. Nu skal vi indhente det, som vi ikke har lykkedes med i starten af sæsonen ved at hive tre point hele tiden.

Fik I nogle skader i opgøret, og hvad kommer det til at betyde?
Undertegnet fik et lille niv i baglåret. Heldigvis er det ikke slemt, og jeg er allerede på træningsbanen igen.

Seneste kamp:
Modstander: LSF
Resultat: 4-1-sejr til B1908

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]