Albaniserien

B1913 fører foran rivalerne: Vi er favoritter til oprykningen

FOTO: B1913

B1913 fører i vinterpausen Albaniserien med en kamp i hånden med fire point ned til B 1909, der indledet sæsonen med ni minuspoint.

Dermed har B 1909 altså hentet flest point i efteråret og med en imponerende målscore på 49-8, men de blå rivaler er fortsat favoritter til at rykke op, vurderer cheftræner Daniel Piwodda.

– Vi har en kamp i hånden, og vinder vi den, så har de kun hentet to point på os, og vi er så syv point foran. Derfor må det være os, der er favoritter, siger han B1913-træneren til ligabold.dk.

Han kom til klubben i sommer, efter B1913 rykkede ned fra Danmarksserien, og han føler sig godt tilpas i rollen som favorit.

– Det tager vi, som det kommer, for vi trives okay med det.

Lige kamp med B1909

Hans mandskab tog i efterårets indbyrdes kamp en 1-0-sejr over B 1909, men alligevel vurderer han de to hold til at være lige stærke.

– På mange områder ser jeg os være lige stærke. Kampen hos B 1909 viste, at vi på dagen havde fået mest ud af den indbyrdes træningskamp, vi spillede i sommer, men jeg vil vurdere, at trupperne på mange områder er lige stærke.

– 09’erne har en fordel i, at de har været gode til at scorer i første halvleg af mange af deres kampe, så de har fået kampene over på deres præmisser, mens vi har skulle kæmpe mere for det.

– Det har nok noget at gøre med de spillertyper, vi har. Vi har meget fysisk stærke spillere, der pludselig har skulle spille possession efter at være rykket ned, fordi vi kom mest på bolden. Mine spillere ville nok sige, at de er fantastiske på kuglen, men vi er mere et power-hold, end vi er noget fint fodboldhold.

Ærkerivalerne B 1909 er dog ikke det eneste hold, som kan volde problemer for B1913 i jagten på Danmarksserien.

– Vi tabte den første kamp til Dalum, og de kan på dagen stille med hvad som helst. Da vi mødte SfB-Oure FA’s andethold var de også rigtig gode, men vi var dygtige nok til at få scoret to i første halvleg, så vi vandt 2-1.

– Men der var vi presset, og de er meget tro imod det, de vil, og det havde vi det svært med.

B1913 spillede desuden uafgjort med Fjordager og Krarup/Espe i efteråret.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]