top banner
top banner
top banner

B1913 henter ny Serie 1-træner i egne rækker

Foto: Jakob Pavar, B1913

Efter et halvt år væk fra sidelinjen er Jakob Pavar nu på plads som cheftræner for herrernes Serie 1-hold i B1913.

Med sig i bagagen har Jakob Pavar UEFA’s A-Licens. På CV’et har han i 2016 både været vikarierende cheftræner og assistenttræner for 2. Divisions-holdet i Boldklubben Marienlyst, og sidste år var han som træner med til at rykke Odense Q’s damer op i 3F Ligaen. Her afsatte han dem på en fornem 6. plads.

De Blå og Jakob Pavar har fået papir på hinanden de næste to år, således at han står i spidsen for reserverne frem til sommeren 2020.

Hovedpersonen selv ser frem til en spændende udfordring og glæder sig til at komme igang med arbejdet i Tretten:

articles banner

“Jeg ser rigtig mange muligheder og udfordringer i Serie 1-holdet i B1913. Fællesskabet mellem Danmarksserie- og Serie 1-spillere og -trænere er desuden noget, jeg sætter stor pris på. Det matcher perfekt de værdier, jeg står for”

I den seneste sæson endte Serie 1-holdet et sted i ingen-mands-land på en 9. plads med 16 point ned til stregen. I den kommende sæson har den nye cheftræner dog forventninger om, at der skal kigges opad i tabellen:

“Jeg ser Serie 1 som en rigtig spændende række med en masse gode hold. Når det er sagt, så skal målsætning være, at spille med i den sjove ende. Det var tæt på oprykning til Fynsserien i forrige sæson, hvor omstændighederne endte med at sætte en stopper for det. Det kunne dog være rigtig fedt, at være med helt deroppe igen – og det er det, vi vil arbejde for.”

Jakob Pavar og Serie 1 starter op sammen med førsteholdet i Danmarksserien torsdag den 12. juli. På stående fod kommer opstarten til at byde på træningskampe den 22. juli kl. 15:30 ude mod Ringe Boldklub, den 28. juli kl. 13:00 hjemme mod FC Broby og den 4. august kl. 13:00 ude mod Marslev. Der stadig er gang i den endelige planlægning.