top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 12

B52 ER ENDT I EN DYNAMITPULJE

FOTO: B52
1
x
2

24/05

19:00

B52/Aalborg

Aalborg Chang

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Som jeg før har sagt, så er det noget af en dynamitpulje, vi er havnet i. Nu kender jeg ikke noget til til- og afgang i de andre klubber, men mit generelle kendskab siger mig, at vi kunne gå hen og få det svært.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Emil Weissmann har haft en super god opstart på en ny position, det kan godt gå hen og blive spændende. Hvis man kan tale om en “unsong hero” så er det Anders Skov. Hans tilstedeværelse skal man ikke tage fejl af!

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Cheftræner Keld Pedersen går ikke på kompromis med sin opfattelse af fodboldspillet, så vi vil igen ud og spille noget seværdig og hurtigt fodboldspil, med masser af pasninger. Som udgangspunkt skal bolden blive på græsset. Det har været vores “plan A” i mange og er samtidig en del af klubbens DNA.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg forventer at vi giver den gas.. Der skal sgu’ smadres igennem fra 30. marts. Og så forventerjeg egentlig også en del underholdende kampe i puljen, da mange opgør lægger op til god fodbold.