Fyn Serie 1 Pulje 1

B67-assistenttræner fremhæver 7-1-sejr: ‘Når vi rammer dagen, så kan vi gøre rigtig ondt på alle hold i Serie 1’

B67 – Foto – B67

Hvordan synes du, at holdets sæson var sådan helt generelt?
Jeg er superstolt over vores sæson, at vi som oprykker var med i kampen om oprykning til de to sidste runder, og hele vejen igennem med til at præge rækken er virkelig imponerende, synes jeg. Vi har alle omkring holdet grund til at være stolte over denne præstation.

Hvad var det største højdepunkt i sæsonen, og hvorfor?
Der var flere højdepunkter i denne sæson, men vores 7-1-sejr på udebane mod Tved, som endte med fortjent at vinde rækken, viser, hvilket potentiale der er i dette hold. Når vi rammer dagen, så kan vi gøre rigtig ondt på alle hold i Serie 1.

Synes du, at det har været en ekstra svær sæson grundet coronasituationen med mange kampe på kort tid, og hvorfor?
Jeg ved, at alle hold har haft en svær halvsæson, og vi er ingen undtagelse. En alt for kort opstart til at gøre spillerne kampklar, konstant uro med regler for, hvad vi må og ikke må i forhold til corona og general usikkerhed om mange ting, har gjort, at det har været en meget rodet halvsæson. Vi blev desværre også ramt som aldrig før af skader, som vi normalt har været gode til at undgå. Men det, at vi til stort set hver kamp manglede en håndfuld spillere, gør mig bare ekstra stolt over, hvordan vi alligevel formåede at præstere i kampene og få flotte resultater, selvom spillet ikke altid var prangende. Heldigvis ser det lysere ud på skadesfronten og håber og tror, de fleste er klar igen, når vi starter op tirsdag i uge 30.

Hvem, synes du, var sæsonens spiller på holdet, og hvad skyldes det?
Jeg synes, der er flere, der fortjener at være med i den pulje af spillere, der kan tildeles sæsonens spiller. Vores anfører Mikkel, der selvom han missede stort set hele anden halvsæson, alligevel nåede at lave 13 mål og 11 assists, og altid gav uro for modstanderne, kan jeg ikke komme uden om. Men også vores højreback Saeed har jeg være imponeret over, har haft en super flot sæson med højt bundniveau. Men som sagt, mange fortjener at være med i den snak, for vores keeper Villads har været vigtig for os, Alexander fik hul på bylden til sidst i sæsonen, og mange flere har gjort det superflot og udviklet sig meget i denne sæson.

Hvem var holdets topscorer, og hvad lykkedes godt for ham i sæsonen?
Vi havde to, der endte med 13 scoringer hver i form af Mikkel Rasmussen og Berkay Sönmez. Udover mål, så lavede de også 10 og 11 assists hver. Virkelig imponerende af de to. Og det er, selvom Mikkel missede de sidste ti kampe i sæsonen grundet skade, og Berkay også misser de sidste kampe af sæsonen.

Hvornår har I første træning til den kommende sæson?
Vi starter op tirsdag 27. juli i uge 30 klokken 18 i B67 Parken.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.