Fyn Serie 1 Pulje 1

B67-assistenttræner regner med at målfarlig duo fortsætter takterne

B67 – Foto – B67

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham?
Vi har heldigvis mange, der kan komme i betragtning her, men i foråret var der to personer i form af Mikkel og Berkay, der lavede 10 og 11 mål, så håber og tror på, de fortsætter takterne fra efteråret. Begge har enorme kvaliteter og potentiale til at blive topscorer i rækken. En outsider er Alexander, som ikke fik helt hul på bylden i efteråret, men han arbejder konstant hårdt, så vi håber, at foråret bliver der, han virkelig for hul på målkontoen.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham?
Vi har generelt et ungt hold, men vores to yngste spillere p.t. Albin og Ahmed tror jeg, begge kommer til at spille en stor rolle på holdet i foråret. Begge har et stort potentiale og er altid træningsparate og ønsker konstant at forbedre sig.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
Synes tit vores centrale midt Navid går lidt under radaren. Han yder altid en 100 procents indsats og arbejder konstant benhårdt for at hjælpe sine holdkammerater. En anden, der også tit er lidt overset, er vores super dygtige forsvarsspiller Rabeih. Han har altid et højt bundniveau og skaber altid glæde og sammenhold hele vejen rundt.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Vi har tre dygtige keepere, som alle kæmper om pladsen, men i efteråret var det primært Villads, der stod på mål. Villads er en superdygtig, adræt keeper, som har et super overblik og er god til at styre sit forsvar. Og man ved, han altid er 100 procent velforberedt og yder sit absolut bedste.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DKHAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]