top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 2 Pulje 2

Bagsværd og AB-træner enige før seriebrag: Der bliver masser af nerve!

ny_seriebrag_BAGSVÆRD_AB

Paulus Ekstrand, Bagsværd BK-cheftræner, glæder sig naturligvis til opgøret.

– Uha, det bliver en sjov og meget spændende kamp. Det er to hold, som kender hinanden virkelig og godt. Både på banen, men også udenfor, da mange spillere kommer i samme omgangskreds. Det bliver en kamp, hvor ingen af holdene kan tåle at tabe og man vil se ild i øjnene på begge mandskaber, siger han forud for topopgøret.

Kampen har da også stor betydning for byen og holdet.

– Personlig glæder jeg mig til denne kamp, det er her man lærer mest og ved hvad det har af betydning i Bagsværd og omegn. Vi har selvfølgelig tiltro til egne evner, så håber på en sejr, men det bliver ikke let. Jeg håber at der kommer mange tilskuere og vejret bliver i top, forklarer Ekstrand videre, mens han glæder sig over at der bliver ekstra fokus på opgøret fra LigaBold og Bet25.

– Det er altid sjovt, når der lidt ekstra omkring en seriekamp. Jeg håber at man vil se mere af disse “skæve” indslag i seriebold. Der kommer lidt reklame til klubberne og flere får måske lyst til at komme på stadion, slutter hjemmeholdets træner.

AB-træner: Man VIL bare ikke tabe!
I den modsatte lejr er man på lige fod. Det bliver en rigtigt spændende kamp.

articles banner

John Vahr, AB-træner, fortæller til LigaBold.dk forud for matchen.

– Jeg forventer en meget lige kamp mellem to hold, som har respekt for hinandens styrker, men samtidig kender hinandens svagheder. Stillingen i rækken gør kampen ekstra intens, og har sandsynligvis afgørende betydning for hvem der evt. rykker op, lyder det fra Vahr, der fortsætter.

– Jeg forventer ikke en specielt smukt spillet kamp, men en kamp med utrolig mange nærkampe, og en nerve som vil kunne mærkes helt ud til de forhåbentlig mange fremmødte tilskuere. Mange af spillerne kender hinanden og VIL bare ikke tabe den kamp, siger han videre og slutter.

– At der kommer ekstra fokus på kampen fra LigaBold og Bet25 er kun med til at øge spændingsniveauet og humøret på holdet, slutter AB-træneren.

Du kan spille på blandt andet første målscorer i opgøret på Bet25.dk lige nu. Spil HER.