2. Division

Bankede Næstved: Efteråret har været svært

Christian Kudsk – til venstre – Foto – Kolding IF

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Kolding IF tog for alvor fusen på topholdet i 2. division Næstved Boldklub, da det jyske mandskab tævede Næstved med hele 5-0 senest. Tre af målene stod Christian Kudsk for i anden halvleg.

Christian Kudsk startede på bænken for Kolding, og derfor var det også en stor overraskelse, at Kolding-spilleren scorede tre gange, siger han til LigaBold.dk.

– Ja, det var ikke lige set, som jeg havde regnet med, da jeg sad ude på bænken. Jeg havde håbet på, at jeg kunne lave et enkelt eller to, men jeg var overrasket over, at det nåede at blive til tre, siger Christian Kudsk til LigaBold.dk.

Sejren over Næstved var tiltrængt for Kolding, der ligger tredjesidst i 2. division med 16 point efter 16 kampe, og den 23-årige Kolding-spiller mener, at pointhøsten har været for dårlig.

– Vi har selvfølgelig ikke fået nok point, og vi ligger ikke helt der, hvor vi selv synes, at vi burde ligge.

Hvordan kan det være?

– Vi har haft mange skader, og vi har egentlig i mange kampe startet fint, men så er vi faldet i niveau, og så har vi haft problemer med at score mål.

Hvad synes du om dine egne præstationer?

– Det har været lidt ligesom holdet. Det har været lidt op og ned. Det har været en svær sæson.

5-0-sejren over Næstved er dog med til at give Kolding selvtillid, og Kudsk hæfter sig specielt ved, at holdet formåede at score hele fem mål i opgøret.

– Det var dejligt at få scoret fem mål, og det ikke bare var en 1-0-sejr. At vi fik puttet fem mål ind mod førstepladsen, giver helt sikkert et eller andet.

Svært at rykke op

Lige nu er Kolding nummer ti, og selvom klubben drømmer om en top seks-placering, så erkender Kudsk, at det ser vanskeligt ud at spille sig op i toppen af rækken.

– Det bliver utroligt svært at rykke op, og det gør vi nok ikke i år, så først og fremmest handler det om at komme så langt væk fra nedrykning som muligt, og så må vi se, hvor vi står henne efter grundspillet.

Den tidligere Vejle-spiller er glad for at være i 2. divisionsklubben, men på sigt håber han, at der kan vente noget større.

– På et tidspunkt vil jeg gerne spille på et højere niveau end i 2. division, men jeg har det godt lige nu. Det er selvfølgelig træls, at vi ikke har fået flere point, end vi har fået, siger Christian Kudsk til LigaBold.dk.

Kolding skal lørdag møde Hillerød i 2. division.